Promo sadržaj

Komentari 0

Dođite i podržite humanitarno događanje LC Kaptol Zagreb

Dođite i podržite humanitarno događanje  LC Kaptol Zagreb

Lions klub Kaptol već drugu godinu za redom organizira humanitarno tj. post Božićno događanje kojim prikuplja sredstva za program Čigrin let

Čigrin let - jedinstveni projekt za djecu sa sindromom Down. Cilj mu je usvajanjem temeljnih elemenata taekwondoa razvijati motoričke sposobnosti djece, kako bi mogla funkcionirati u svakodnevnom životu. Isto tako, u pauzama treninga pažnja se posvećuje igri i druženju kako bi djeca s posebnim potrebama u međusobnoj interakciji s klupskim trenerima i njihovim pomoćnicima stekla samopouzdanje. Sve je podređeno njihovoj rehabilitaciji i uključivanju u društvo koje ih okružuje. U sklopu projekta redovito trenira 25 djece sa sindromom Down i drugim poteškoćama, a idejni začetnik i provoditelj projekta je doktor medicine Danijel Bursać.

Ovaj hvalevrijedan projekt prepoznali su i članovi LC Kaptol koji već drugu godinu za redom prikupljaju sredstva za Čigrin let. Tako će u Parku Zrinjevac u subotnje prijepodne 10.2.2018. od 11:00 do 15:00 sati u ozračju fašničkog raspoloženja prolaznike i goste uveseljavati DJ Sani. Članovi LK Kaptol dijeliti će pri tom besplatne krafne, čajeve i ''najbolje kuhano vino na svijetu“, koje će po svome tajnom receptu pripremati chef Zoran “Gastronomad” Šimunić. Stoga, DOBRODOŠLI u Park Zrinjevac krafna-kuhano vino party, slobodno kušajte izvanredno kuhano vino i krafne, zabavite se uz članove LK Kaptol te u skladu sa svojim mogućnostima sudjelujte u prikupljanju sredstava za program ČIGRIN LET.

Omogućite svojim dolaskom da osmijeh djece, kojoj je oprema od donacija namijenjena, mijenja naš svijet!

Radujemo se vašem dolasku!