Obavijesti

Promo sadržaj

Dom iz snova: donosimo najbolje ideje za uređenje

Dom iz snova: donosimo najbolje ideje za uređenje
5

Kupili ste napokon vlastiti stan ili kuću? Ili jednostavno želite renovirati postojeću?

Cijeli proces često zahtjeva osim velike količine novca i puno vremena i živaca. Želimo životni prostor u kojem ćemo se osjećati ugodno. To je mjesto u kojem provodimo većinu svog slobodnog vremena s obitelji i prijateljima.

Iako se čini jednostavno i lagano, jer što može poći krivo ako u glavi već imamo svoju idealnu sliku kuhinje ili spavaće sobe, sitne zamke mogu se kriti u naizgled nebitnim detaljima. Televizor koji nam se sviđa neće baš najbolje pristajati na ormariću dnevnog boravka, a kuhinja nam nije dovoljno prostrana za šank koji smo zamislili.

Jedna od svakako najvažnijih stavki je i budžet jer on na kraju krajeva određuje nit vodilju u renovaciji ili uređenju. Dobro razrađen budžet sa svim stavkama olakšava nam „plovidbu“ između želimo i možemo. Vrlo često će se dogoditi da ćemo morati izabrati između primjerice jeftinijeg ormara ili skupljeg madraca. Pažljivim promišljanjem znat ćemo što su nam prioriteti (ako nas bole leđa skuplji madrac svakako je prioritet), a na čemu ipak moramo uštedjeti.

Usklađivanje boje zidova, pločica ili tepiha s ostatkom namještaja za kreativce je vesela igra, no, pokoji savjet arhitekta i dizajnera nije naodmet u cijelom procesu. Samo jedan mali, stručni savjet može preokrenuti cijelu sliku te ćete zbog njega vizualno povećati prostor ili omogućiti više svijetla u vašem domu.

Internet nam može pomoći u traženju najboljih komada namještaja ili ideja za dom iz snova. No, ništa ne može zamijeniti pravu, realnu sliku uživo jer često fotelja sa slike nije baš tako zgodna uživo niti udobna kada sjednemo u nju.

Zbog toga je dolazak na ovogodišnju Ambientu obavezan. Olakšajte si uređivanje svog doma, sačuvajte vrijeme i novac i posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma od 13. do 16. listopada.

Samo na Ambienti možete dizajnirati sjenila, lampe i lustere po želji, složiti svoj podvodni svijet kombinirajući akvarij s opsežnim asortimanom skulptura, biljaka i dekora ili izabrati dizajnerski tabure. Ako niste sigurni kako bi neki komad namještaja odgovarao u vašem prostoru i za to imamo rješenje u obliku 3D tehnologije i proširene stvarnosti.

Ponekad je dovoljan samo detalj poput foto tapeta da cijeli prostor dobije neki novi „štih“, a ukoliko opremate dječju sobu svakako dođite na sajam jer predstavljamo i hrvatski dječji namještaj koji je nagrađen na sajmu u Milanu.

AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije ispričat će kroz četiri dana svoju priču o dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i proizvodnji. Budite i vi dio naše priče.

Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18,00 sati.

Ulaz je slobodan. Radujemo se susretu s vama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.