Obavijesti

Promo sadržaj

Doris Diii - ona je svoju strast pretvorila u business a djevojke iz cijele Europe joj se javljaju

Doris Diii - ona je svoju strast pretvorila u business a djevojke iz cijele Europe joj se javljaju
10

Kaže da je pomagati djevojkama da zavole svoje tijelo i učine od sebe najbolju verziju njezin poziv i da joj svaka nova transformacija uljepša dan a kako i ne bi kada time čini dobro djelo jer to je ono što ju istinski ispunjava.

„Od malena sam znala da ću raditi nešto vezano za estetiku, fitness i općenito vezano za ljepotu i zdravlje.

Nisam znala da li će to biti make up, fitness ili pak nešto treće ali uvijek sam bila taj tip.

Jednostavno obožavam vidjeti ženu koja je njegovana i drži do sebe i nekad me baš rastuži kada upoznam toliko mladih djevojaka koje mi se svakodnevno žale i uspoređuju sa drugima, nesigurnih u sebe i mnogo njih koje su skroz digle ruke od sebe.

10
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

Moj posao nije samo odraditi trening sa klijenticom i zaboraviti na nju do sljedećeg termina, ja sam tip osobe koji je jako empatičan i jednim djelom preuzmem i ulogu „psihologa“ jer mi je žao da tako mlade djevojke zapuste sebe i psihički i fizički.

Kažem, moja uloga je osim da ih fizički dovedem u redu isto tako da ih motiviram te da zajedno probamo podići njihovo samopouzdanje i da usvoje dugoročno zdrave životne navike.

Za mene osobno nema ljepšeg osjećaja u životu nego davati i pomagati. Kada vidim sretne izraze lica, to je ono što me gura naprijed.

Također i ja kao i svaka osoba imam nekad loš dan kada sam demotivirana, tada uđem u svoje poruke i pogledam koliko lijepih stvari mi djevojke pišu, od toga da sam im promijenila život na bolje pa svega ostalog, to je jednostavno prelijep osjećaj za mene. Ovo je moj poziv i to sam oduvijek osjećala“.

Doris prati preko 100.000 ljudi na instagramu a motivacija je mnogim djevojkama koje ju vjerno prate i podržavaju svakodnevno u tome što radi, ne samo fizičkim izgledom i treningom već i radnim navikama.

Trudi se motivirati druge da ne odustaju od svojih snova, da je život jedan te da trebaju raditi ono što ih ispunjava.

Put do toga nije bio lagan ali naša Doris je pravi primjer da se sve može postići napornim radom, trudom i vjerom u sebe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti