Obavijesti

Promo sadržaj

Dukat ima web trgovinu, provjerili zašto mliječne proizvode kupovati online

Dukat ima web trgovinu, provjerili zašto mliječne proizvode kupovati online
5

Šest razloga zbog kojih će Dukatshop.hr postati vaša omiljena online destinacija

Dukat je, zahvaljujući zdravim, svježim i ukusnim proizvodima, već više od stoljeća sinonim za najvišu kvalitetu mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj i regiji. Od prosinca ove godine Dukatove proizvode robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani, osim kroz tradicionalne prodajne kanale, možete pronaći i u novom Dukatshopu. Ovim iznimno praktičnim rješenjem Dukat je oduševio sve zaljubljenike u svoje proizvode i potvrdio status predvodnika novih trendova u industriji. Put do omiljenih namirnica postao je lakši, a prate ga i mnoge druge pogodnosti.

Zašto je kupnja putem Dukatove web trgovine najbolji izbor?

Svi proizvodi Dukata uvijek dostupni na jednome mjestu

Dukatshop.hr nudi više od 300 proizvoda robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani na jednome mjestu. Takvu je široku ponudu mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva, zbog ograničenog prostora prodajnih mjesta, nemoguće pronaći u tradicionalnim dućanima bez obzira na njihov format.

Najbolje cijene i posebne online akcije 

Dukatshop.hr nudi najpovoljnije cijene proizvoda Dukat, Sirela, President i Galbani, koje su  u prosjeku niže za deset i više posto u odnosu na tradicionalne trgovine. Osim toga, web trgovina nudi i posebne online akcijske cijene popularnih proizvoda.

Tako Dukatshop.hr otvara svoja vrata akcijskim cijenama nezaobilaznih blagdanskih namirnica: maslaca Dukat, Zagrebačkog sira President, vrhnja za šlag Brzo&Fino, Ribanca Sirela i drugih proizvoda.

Svakog tjedna provjerite koji su proizvodi na akciji i svoju košaricu napunite omiljenim mliječnim proizvodima po akcijskim cijenama.

Ekskluzivna ponuda sireva

Dodatnu posebnost ponudi daje i  ekskluzivna ponuda sireva koji se mogu kupiti samo u Dukatshopu.

Topljeni brie s tartufima, vintage cheddar, svježi kozji sir s bosiljkom, medom ili nature, mozzarella hruskavci, mimolette ili ementaler prutići dio su posebne ponude sireva dostupne u web trgovini.

Besplatni nagradni program

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom nagradnom programu i svakom kupnjom prikupljaju bodove koje mogu zamijeniti za deset posto popusta na ukupan iznos računa ili, pak, za atraktivne dodatke za kuhinju brendova Nicolas Vahé, House Doctor i drugih, poput keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i posluživanje sireva, drvenih nožića za maslac i drugog kulinarskog pribora.

Dostava na širem području Zagreba

U prvom razdoblju dostava kupljene robe ograničena je na šire područje Zagreba, a može se zakazati već za sljedeće prijepodne. Dostava drugi dan jedna je od ključnih pogodnosti koje nudi Dukatova web trgovina. 

Za kupnju iznad 250 kuna dostava je besplatna, a za niži iznos kupnje cijena joj je 20 kuna.

Još veća svježina proizvoda

Dukatov direktni kanal prodaje jamči svježinu i najbolji rok trajanja mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva jer proizvodi sada putuju kratko i izravno od Dukata do potrošača.

Uživajte u svim pogodnostima kupnje na Dukatshop.hr i pratite što sve pripremaju za vas. 

Advertisement

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.