Obavijesti

Promo sadržaj

EON TV ovih blagdana otključava sve kanale i Video klub

EON TV ovih blagdana otključava sve kanale i Video klub

Sve svoje korisnike EON TV tijekom blagdana časti besplatnim Premium programima, dok novi korisnici mogu iskoristiti i 30 dana besplatnog promo perioda

U razdoblju od 8. prosinca do 12. siječnja svi postojeći i novi korisnici EON TV-a mogu uživati u 160 najboljih domaćih i međunarodnih televizijskih kanala – uključujući i preko 80 kanala u HD-u. Tako će u nadolazećim danima darivanja, uz kanale kao što su Pickbox TV te CineStar TV Premier programi, korisnici EON START i FULL paketa putem aplikacije moj.eon moći aktivirati i HBO katalog s najraznovrsnijom ponudom filmova i serija, dok će korisnicima EON PREMIUM paketa u isto vrijeme biti na raspolaganju i više od 40 dodatnih naslova u katalogu „Moj poklon“. U nikad bogatijem TV programu novi korisnici mogu uživati tijekom 30 dana besplatnog promo perioda, a kako EON ne podrazumijeva ugovornu obvezu, uslugu je moguće otkazati u bilo kojem trenutku.

Osim najvećeg izbora TV sadržaja po povoljnim cijenama te vrhunskih programa HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD i HBO OD, Telemachovi korisnici EON START i FULL paketa u svakom trenutku mogu uživati u više od 19.000 besplatnih naslova u Video klubu koji su inače rezervirani samo za EON PREMIUM paket. Moguće je gledati kanale putem bilo kojeg zaslona i do sedam dana unatrag, neovisno o pružatelju internetske usluge i tome gdje se nalazili.

Iako relativno nova usluga na hrvatskom tržištu, platforma EON TV postala je sinonim za vrhunski TV sadržaj po povoljnim cijenama, a korisnici su prepoznali kvalitetu usluge te ju prihvatili iznad svih očekivanja. Kako bismo svima uljepšali ovo blagdansko vrijeme odlučili smo otključati naše Premium kanale i Video klub te tako proširiti najbogatiji katalog filmova i serija. Ovo je prilika i za sve one koji još nisu imali prilike isprobati EON TV da kroz mjesec dana probnog razdoblja isprobaju sve mogućnosti koje EON nudi. Vjerujem da će u bogatoj ponudi svatko pronaći nešto za sebe“, izjavili su iz Telemacha.

EON TV najbolji je izbor i za sve ljubitelje sporta koji, zahvaljujući nagrađivanoj tehnologiji koja stoji iza EON TV-a, mogu pratiti ekskluzivan sportski sadržaj kao što su Premier liga, Bundesliga i F1 s live statistikama. Poseban profil namijenjen djeci – EON  Kids, osigurat će najbolje animirane filmove i serije za idealno božićno jutro, a za još zabavnije iskustvo i uživanje u dječjim TV sadržajima, najmlađim korisnicima na raspolaganju je i EON Kids daljinski upravljač. Dodatnu funkcionalnost EON TV-a predstavlja mogućnost glasovnog pretraživanja sadržaja putem EON Smart BOX-a koji pretvara svaki TV u Smart TV te korisnicima omogućuje pretraživanje interneta, gledanje YouTube sadržaja i korištenje drugih Android aplikacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.