Obavijesti

Promo sadržaj

Favbet osigurao navijačima NK Lokomotive i NK Dinama nezaboravne trenutke

Favbet osigurao navijačima NK Lokomotive i NK Dinama nezaboravne trenutke
4

Prije početka nogometne utakmice i za vrijeme poluvremena, odrasli su iskušali sreću u raznim aktivnostima koje su dodatno zagrijale kišnu atmosferu na stadionu Kranjčevićeva

Nogometne utakmice nisu samo prilika za podršku omiljenom timu, već i prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i članovima obitelji. Važnost spomenutog prepoznali su iz Favbeta te su navijačima omogućili jedinstveno iskustvo uz zabavne igre na nogometnim utakmicama. U proteklu subotu, na zagrebačkom derbiju između NK Lokomotive i NK Dinama, odraslim navijačima dodatno su osigurali zabavu, a one najmlađe počastili su kokicama! Uz zabavne aktivnosti, unutar Favbet fan zona, koje će za sve navijače biti dostupne na svim nogometnim i košarkaškim utakmicama, utakmica između NK Lokomotive i NK Dinama završila je napetim izjednačenjem i rezultatom 2-2.

Aktivnosti su među navijače donijele dozu adrenalina, a i ovoga puta bile su postavljene na zapadnom ulazu punog zagrebačkog stadiona Kranjčevićeva, a za utakmicu se tražila karta više. Preciznost i fokus vatrenih navijača još su se jednom mjerili zahvaljujući Football Darts napuhancu, koji je poslužio za poboljšanje vještine pucanja lopte. Favbet zabavni korner obogaćen je dodatnim aktivnostima poput Combo i Box punch u kojima su zainteresirani gledatelji mogli provjeriti snagu svog udarca nogom i rukom!

Suradnja s Hrvatskim košarkaškim savezom, HKS-om, rezultirala je time da je košarkaška premijer liga dobila naziv FAVBET Premijer liga, zahvaljujući nedavno potpisanom sponzorstvu, a u petak, 9. veljače održala se nova košarkaška Fan zona na utakmici KK Zadar – KK Dinamo. Kao i na nogometnim utakmicama, organizirane su igre prije utakmice, ali i za vrijeme poluvremena, u kojoj je najprecizniji natjecatelj osvojio potpisani dres zadarskog heroja MVP-a Luke Božića.

Na oboje utakmice organizirano je ispucavanje Favbet majica, što je posebno razveselilo navijače na tribinama. Odrasli navijači koji su sudjelovali u zabavnim igrama i ovoga su puta osvojili brojne nagrade, od kojih se posebno izdvajaju: majice, ručnici, zvučnici i prijenosni punjači. Korisnici Favbet aplikacije i svi novi koji su to postali, bili su nagrađeni pivom i sokovima, a oni najmlađi su uz vatreno navijanje za starije, kao i do sada, uživali u kokicama.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina
PROMO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina

10 pušača koji žele prestati pušiti. Udruga CROHM koja je pokrenula pionirsku inicijativu prestanka pušenja uz pomoć bezdimnih proizvoda. Iskustva i rezultati će biti predstavljeni 28. svibnja na međunarodnoj konferenciji Biram bez dima: „Kako prestati pušiti?“. Za ostale pušače koji se žele informirati o bezdimnim proizvodima i žele prestati pušiti CROHM je pokrenuo birambezdima.hr

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.
PROMO

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.

Prema definiciji Hrvatskog jezičnog portala, specijalist je stručnjak u nekom užem području djelatnosti. No koliko god ta djelatnost možda bila uska, može biti korisna velikom broju ljudi, dodajemo mi. Posebno kada je u pitanju bol u zglobovima i mišićima.
'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima
PROMO

'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera naziva “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”