Obavijesti

Promo sadržaj

Femi Kuti & The Positive Force na Festivalu Orsula

Femi Kuti & The Positive Force  na Festivalu Orsula
2

Festival Orsula dovodi pionira Afro beata, velikog Femi Kutija, veliku Nigerijsku glazbenu zvijezdu i velikog borca za ljudska prava Afrikanaca

Femi Kuti 2010. izdaje album Africa for Africa, koji je dvaput nominiran za Grammyja, Femi Kuti dolazi u Dubrovnik sa svojim bendom od 13 članova i izvode mješavinu energetski nabijenog funka, jazza i tradicionalnih afričkih ritmova. Njegova verzija Afrobeata, stila koji je, njegov otac, Fela Kuti stvorio 70-ih godina spajanjem američkog funka s tradicionalnim afričkim ritmovima, mješavina je modernih dance stilova, jazz-a i afričkog bluesa s tekstovima sociopolitičke tematike.

Predgrupa Femi Kuti & The Positive Force će biti popularni beogradski bend Zemlja Gruva koji će predstaviti svoj novi album "Šta stvarno želiš?".  Kako i sami znaju reći, njihova je svirka “strogo đuskanje do zadnje kapi znoja”, a takav je i novi album koji spaja elektroniku, funk, reggae, disco i soul, a neće izostati ni obrade hitova Dina Dvornika.
 
11. 7. na Orsuli vas čeka samo ples, stoga oni koji nisu kupili ulaznice, odmah skočite do prodajnih mjesta Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama www.orsula-festival.comwww.entrio.hr.

Ulaznice za koncert Femi Kuti & The Positive force i Zemlja Gruva stoje 220 kuna, a ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta. Početak koncerta je u 21 sati.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem