Obavijesti

Promo sadržaj

Festival koji promiče brigu o zdravlju muškaraca nastavlja svoj put u Tvornici Kulture

Festival koji promiče brigu o zdravlju muškaraca nastavlja svoj put u Tvornici Kulture
7

Tijekom tri uzastopne večeri, posjetitelje očekuje šest koncerata složenih u savršenu seriju popa, hip-hopa i rocka.

Nakon prvog November Festa, održanog u veljači 2022. godine u Domu sportova u Zagrebu, na kojem su nastupili: TBF, Elemental, Neno Belan & Fiumens i Silente, festival koji promiče kvalitetnu glazbu i brigu o vlastitom zdravlju nastavlja svoj put s jakim lineupom u Tvornici Kulture od 4. do 6. studenog 2022. godine.

Tijekom tri uzastopne večeri, posjetitelje očekuje šest koncerata složenih u savršenu seriju popa, hip-hopa i rocka. Festival će u petak 4.11. otvoriti predvodnici hrvatske novovalne pop scene Detour i Pavel. U subotu 5.11. na scenu stupaju ponajveći umjetnici rime na ovim prostorima, Edo Maajka uz goste iznenađenja i Alejuandro Buendija (aka Saša Antić, TBF) sa svojim bandom Sinovi. November Fest u nedjelju 6.11. zatvaraju legendarni Psihomodo Pop i mladi rocker Vinko Ćemeraš (pobjednik showa The Voice) sa svojim bandom Talvi Tuuli.

7
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

November Fest osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

Ulaznice za November Fest u Tvornici Kulture mogu se nabaviti putem online sustava Eventim i Entrio te na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima, a ako ih ostane od 4.11.22. i na blagajni Tvornice Kulture. Jednodnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 100 kn (13,27 eur) do 3.11.22., a, ako ih ostane, od 4.11.22. ulaznice ćete moći nabaviti po cijeni od 120 kn (15,93 eur). Festivalske ulaznice za tri dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 270 kn (35,84 eur) do 3.11.22., a, ako ih ostane, od 4.11.22. moći ćete ih nabaviti po cijeni od 300 kn (39,82 eur). Važno je napomenuti da će festivalske ulaznice biti prenosive na drugu osobu. Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora imati ulaznicu. Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji mora imati ulaznicu.

November Fest podržavaju: Galeb, Ožujsko, Badel 1862, Nescafé, Linea, GreenCBDhouse, Večernji list, 24sata, Muzika.hr, Grazia i Naturala.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer…
Briga o mudima ne čini nas ludima!

 Više informacija potražite na: novemberfest.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta