Obavijesti

Promo sadržaj

Four nekretnine d.o.o. - Prva godišnjica: Vizija kvalitete i stručnosti

Four nekretnine d.o.o. - Prva godišnjica: Vizija kvalitete i stručnosti
8

Four nekretnine d.o.o. s ponosom obilježava svoju prvu godišnjicu, ističući put koji su prešli od osnutka do postizanja visokih standarda u poslovanju nekretnina

Ova agencija, sa sjedištem u Rijeci, Trpimirova 4A, slavi uspjeh koji je rezultat predanosti, stručnosti i jedinstvene vizije njenih osnivača. Alen i Anai Kurelić, dugogodišnji uspješni agenti u svijetu nekretnina, odlučili su spojiti svoje znanje i iskustvo kako bi stvorili agenciju koja će pružiti besprijekornu uslugu svakom klijentu. Njihova vizija privukla je i Damira Medvedića, Alenovog prijatelja, i njegovu suprugu Editu Medvedić. Ovaj snažan tim zajedno je stvorio Four nekretnine, danas već prepoznatljivu agenciju.

Samo ime agencije nije slučajno odabrano. Anai i Alen, kao i Edita i Damir, dijele ljubav prema svojoj obitelji koju čini po četvero djece. Ovo simbolično odražava obiteljski duh i predanost koju Four nekretnine pruža svojim klijentima, a broj četiri ujedno i simbolizira dom.

8
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

Nedugo nakon osnivanja cijeloj priči su se pridružili iskusni agenti Lorena, Lili, Marija, Hilda, Kristijan i cijela ekipa mladih snaga Andro, Lucijan, Ana, Valter, Margareta, Danijela, Helena, Daniel i Sandra. Neizostavna podrška svima su tajnice Doris i Laura, koje su u svakom trenutku na usluzi agentima, ali i klijentima. Ova raznovrsna ekipa čini Four nekretnine donoseći kombinaciju iskustva, mladosti i entuzijazma u svaki posao.

Agencija se ističe po visokoj razini stručnosti, transparentnosti i osobnom pristupu svakom klijentu. Njihovi agenti grade trajne odnose s klijentima, a rezultati u prvoj godini poslovanja govore o uspjehu vizije osnivača.

Four nekretnine - mjesto gdje snovi postaju stvarnost

„Ovo je poseban trenutak za nas. Zahvalni smo na povjerenju koje su nam poklonili naši klijenti i radujemo se budućim izazovima. Cilj nam je pružiti ne samo kvalitetnu uslugu, već i iskustvo koje će klijenti pamtiti u tako važnom životnom trenutku kao što je kupnja ili prodaja nekretnine.“, izjavili su osnivači agencije povodom godišnjice.

Čestitamo Four nekretnine na prvom rođendanu i želimo im još mnogo godina pružanja vrhunske usluge u svijetu nekretnina. Za više informacija, posjetite njihovu web stranicu na www.four-nekretnine.hr.

Kontakti:

Mobitel +385 91 4944 144

Telefon +385 51 619 770

E-mail info@four-nekretnine.hr

Facebook

Instagram

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.