Obavijesti

Promo sadržaj

Franck lansirao Notu - kapsule za još veći užitak vrhunske kave

Franck lansirao Notu - kapsule za još veći užitak vrhunske kave
2

Franck Nota kapsule za Nescafe®* Dolce Gusto®*aparate

Predstavljamo najnovije Franck Nota kapsule u četiri uzbudljiva okusa: Espresso, Lungo, Latte Macchiato te Cappuccino koje su kompatibilne s Nescafe®* Dolce Gusto®*aparatima za kavu u kapsulama.

U posljednje dvije godine, navike potrošača diljem svijeta promijenile su način kako se i gdje uživa u kavi. Tijekom 2020. i 2021. godine podaci govore kako sve više raste konzumacija iz udobnosti kuće, a da se pritom ne žrtvuje vrhunski okus i kvaliteta napitka. Prema Hendalovom istraživanju, najpopularnija ostaje klasična turska kava, a čvrsto drugo mjesto drži espresso. Upravo espresso single-serve segment tržišta postaje sve značajniji što znači da velik broj potrošača kupuje kavu u kapsulama te ulaže u kvalitetne aparate za kavu, koji su sada već postali dugoročna investicija.  

Kako bi svojim potrošačima pružio najbolje iskustvo uživanja u kavi, ali i raznolikost, Franck je predstavio Franck Nota kapsule za sve one koji uživaju samo u najkvalitetnijoj kavi i kreću se ukorak s trendovima. Nota je termin koji se koristi u glazbi, ali je isto tako izraz koji koristimo kada želimo dočarati aromu, miris i okus kave savršeno zaokružujući sve ono što vežemo za doživljaj ispijanja kave. Četiri bogata okusa Franck kave u kapsulama prožete jedinstvenim aromatičnim notama u svakoj će prilici pružiti nezaboravno iskustvo zahvaljujući probranom izboru najkvalitetnijih sirovina.

Nota Espresso pružit će posebnu notu arabica kave s ugodnom voćnom kiselinom svako jutro. Jednostavan, a opet kompleksan okus u kojem ćemo uživati i nakon svakog gutljaja. Nota Lungo će biti savršen za one malo duže predahe u danu i kada će svilenkasta tekstura stvoriti poseban doživljaj. Nota Latte Macchiato će svojom laganom kremastom strukturom te baršunastim okusom i bogatom pjenom učiniti svaki trenutak dana ljepšim i boljim, a Nota Cappuccino, koji počiva na savršenom omjeru intenzivnog espressa i kremaste mliječne pjene, svoje će kompleksne arome i vrhunski užitak omogućiti brzu i jednostavnu pripremu.

Franck se pobrinuo da arabica kava koja se nalazi u Franck Nota kapsulama dolazi isključivo s plantaža i farmi koje udovoljavaju strogim standardima, a koji zahtijevaju ekološku, društvenu i ekonomsku održivost, što potvrđuje i Rainforest Alliance certifikat, kao i Bio Certifikat koji označava ujednačenost sa strogim eko standardima Europske Unije te oznaku „Hrvatska kvaliteta“. Kutija Espresso i Lungo Franck Nota sa 16 kapsula kave te Cappuccino i Latte Macchiato sa 8 kapsula kave i 8 kapsula mlijeka dolaze po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 39,99 kn po pakiranju. 

*Navedena robna marka pripada trećoj osobi nije ni u kakvoj vezi s društvom Franck d.d.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini