Obavijesti

Promo sadržaj

Germania proširila suradnju s još jednim hrvatskim prvoligašem

Germania proširila suradnju s još jednim hrvatskim prvoligašem
3

Kao i dresove Gorice i Istre 1961, rukav jedinstvenog Šibenikovog dresa narančaste boje krasit će logo Germanije, jednog od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj

Nakon što je Germania proširila sponzorsku suradnju s hrvatskim nogometnim prvoligašima Goricom i Istrom 1961 te viceprvakom Hrvatske u košarci KK Splitom, isto je učinila s još jednim ambicioznim klubom koji stiže iz Krešimirovog i Draženovog grada – HNK Šibenikom!

Kao i dresove Gorice i Istre 1961, rukav jedinstvenog Šibenikovog dresa narančaste boje krasit će logo Germanije, jednog od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj.

Ugovor o proširenju partnerske suradnje potpisali su Jure Zoričić, predsjednik uprave HNK Šibenika, Eduardo Fernando Zapata Sierra, prvi operativac kluba sa Šubićevca te Marijo Tolj, član Germanijine uprave i Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

Iznimno nam je drago jer smo proširili partnersku suradnju s klubom koji dolazi iz pravog sportskog grada Šibenika. Sigurna sam da će obje strane imati koristi od ove suradnje te da će Šibenik nastaviti s atraktivnim i napadačkim nogometom kojeg gaji od početka tekuće sezone“, rekla je Batarilo-Ćerdić.

Svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovala su i tri Šibenikova prvotimca, kapetan Mario Ćurić, Marcos Mina i Stefan Perić koji su pred objektivom fotoaparata demonstrirali kako će Germanijin logo izgledati na rukavima klupskih dresova.

Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, Germania je 2014. godine pokrenula specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji će biti medijski partner HNK Šibenika i svih ostalih klubova koje sponzorira Germania. Germanijak.hr je najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj, a posebno se usmjerio na izvještavanje o domaćem nogometu.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala. Ključna je solidarnost, te aktivno sudjelovanje u zajednici, uz održivi razvoj kompanije. U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na sudjelovanje samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.