Obavijesti

Promo sadržaj

Germania se zahvalila medicinskim sestrama na trudu u borbi protiv covid-19

Germania se zahvalila medicinskim sestrama na trudu u borbi protiv covid-19
6

Ova društveno odgovorna tvrtka podržala svečanu večer simboličnog naziva “Hvala sestro” čime nakon prethodne donacije od 400 000 kuna hrvatskim bolnicama nastavlja kontinuiranu pomoć zdravstvenom sustavu

U suradnji s Hrvatskom komorom medicinskih sestara, priređena je svečana večer zahvalnosti medicinskim sestrama koje svakodnevno, više od godinu dana, uz liječnike i ostalo medicinsko osoblje, nose veliki dio tereta u liječenju i njezi pacijenata tijekom epidemije COVID-19. Večer pod simboličnim nazivom „Hvala sestro!“ okupila je više od stotinu medicinskih sestara iz mnogih bolničkih ustanova iz cijele zemlje, a podršku događaju pružila je i Germania.

Programu pod simboličnim naziovom „Hvala sestro!“, nazočila je, među brojnim gostima, i ravnateljica Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu prof. dr. sc. Alemka Markotić. Vodila ga je glumica Bojana Gregorić Vejzović, a hrvatska glazbena diva Tereza Kesovija začinila je lijepu ljetnu večer svojim šansonama.

Akciju zahvalnosti hrvatskim medicinskim sestrama podržale su i mnoge osobe iz javnog života naše zemlje, poput pjevača, glumaca, nogometnih reprezentativaca…

Epidemija COVID-19 teško je pogodila cijeli svijet, ali je pokazala i svu snagu hrvatskog javnog zdravstvenog sustava u borbi sa svim izazovima. Upravo su liječnici, medicinske sestre i svi drugi zdravstveni djelatnici samoprijegornim radom u nimalo lakim okolnostima dali najveći doprinos da se društvo uspješno nosi s epidemijom, posebno u njenim počecima. Zato smo organizirali ovu večer zahvalnosti, kako bismo poslali glasnu poruku podrške. A veliko hvala i kompaniji Germania što je prepoznala važnost ovakvog događaja i pružila nam pomoć u realizaciji“, naglasila je Linda Bardić, organizatorica večeri „Hvala sestro“.

U Esplanadi je održana večera zahvale medicinskim sestrama s covid odjela

Germania se kroz niz donacija trudi da pomogne zdravstvenom sustavu u borbi protiv epidemije, pa je tako već prethodno donirala 400 000 kuna devet bolnica diljem Hrvatske, a menadžerica korporativnih poslova Kristina Džigurski naglasila je u razgovoru sa medicinskim sestrama da će Germania i dalje pružati pomoć bolnicama i medicinskim radnicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!