Obavijesti

Promo sadržaj

Glasujte! Tko su po vama najbolji web trgovci 2017.?

Glasujte! Tko su po vama najbolji web trgovci 2017.?
4

Pomozite odabrati najbolje web trgovce i osvojite Apple iPhone 7!

VIDEO

Već treću godinu zaredom u sklopu natjecanja Shopper's Mind Web trgovac godine – WTG 2017 biraju se najbolji hrvatski web trgovci koji se bore za prestižne nagrade i dio nagradnog fonda od 40,000 kn.

U 2016. se za naziv Web trgovac godine 2016. natjecalo 50 web trgovina, a izboru pobjednika doprinijelo je 34.601 anketiranih hrvatskih online kupaca koji su podijelili svoje kupovno iskustvo u 328 domaćih i inozemnih trgovina. Ukupnu pobjedu odnijela je trgovina eKupi.hr dok je nagrade za izvrsnosti u web prodaji dobilo 13 trgovina.

Natjecanje završava svečanom dodjelom nagrada na najvećem ecommerce događaju u Hrvatskoj i Sloveniji, na kojem se okupljaju najistaknutiji web trgovci i vodeći ljude iz ecommerce industrije, stoga nemojte propustiti jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje!

I vi ste važni u ovom izboru najboljih!

Natjecanje Web trgovac godine steklo je veliki ugled i zanimanje javnosti pa je sudjelovanje za sve web trgovce gotovo pa obvezno – ako žele napredovati i istaknuti se.

  • WEB TRGOVCI se mogu do 23. ožujka prijaviti na natjecanje. Važno je prijaviti se što prije jer prijavljeni trgovci moraju prikupiti dovoljan broj ocjena kupaca, koje su osnova za dodjelu nagrada.
  • KUPCI, možete do 1. travnja glasati za web trgovine u kojima ste obavili kupovinu i time pomoći u izboru najboljih. Glasovanjem sudjelujete i u kreativnom natječaju u kojem možete osvojiti pametni telefon APPLE iPhone 7.

Što kažu prošlogodišnji pobjednici?

“Ponosni smo što smo već drugu godinu zaredom osvojili nagradu za Web trgovca godine, kao i za najbolji Internet trgovački centar. Projekt kao što je Web Trgovac Godine ima veliki utjecaj na razvoj ove industrije i stvaranje povjerenja kod kupaca koji se tek trebaju prebaciti u online naviku kupnje. Također, on definira benchmark u ovoj industriji i time osigurava neprestano ulaganje u razvoj kvalitete poslovanja,” u intervju je naveo Martin Kralj, voditelj sektora marketinga i razvoja kod eKupi.hr.

Malinca, jedan od pobjednika, kaže: “Utjecaj natjecanja i nagrada koju smo dobili definitivno povećava povjerenje klijenata u našu web trgovinu i širenje povjerenja u online prodaju u cjelini. Pobjeda nam je donijela još veću medijsku vidljivost, a time i besplatnu promociju.” Otkrivaju nam da je jedna od važnih prednosti sudjelovanja primjena preporuka za promjenu unutar Webstore Benchmark Report analize, koje su rezultirale povećanjem prometa od 3 do 5%.

Najboljima titule i nagradni fond od 40.000 kn

Prijavljeni trgovci u ovoj godini natječu se za više od 20 prestižnih ecommerce titula! Sudjelovanjem u natjecanju WTG, ove godine imate jedinstvenu priliku osvojiti vrijedne nagrade u ukupnom iznosu od 40.000 kuna. Dva glavna pobjednika će uz prestižnu nagradu i titulu WEB trgovac godine osvojiti po 10.000 kuna vrijednosti oglašavanja. Za posebne Shopper’s Mind pobjednike, kao i za pobjednike po kategorijama bit će osigurano po 1.000 kuna.

Informacije za trgovce:

Informacije za potrošače:

Zašto ne smijete propustiti ovakvu priliku?

Ako osvojite nagradu WTG 2017, to je mnogo više od kurtoaznog pljeska na pozornici. Više od 150 drugih trgovaca i ecommerce profesionalaca vidjeti će vas na pobjedničkom postolju. Proširite svoju mrežu kontakata, radite zajedno s njima na rastu ecommerce-a u Hrvatskoj i napravite ga onim što on predstavlja u svijetu. Pogledajte video i sami se uvjerite kako nam je bilo prošle godine:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.