Promo sadržaj

Komentari 0

Glasujte! Tko su po vama najbolji web trgovci 2017.?

Glasujte! Tko su po vama najbolji web trgovci 2017.?

Pomozite odabrati najbolje web trgovce i osvojite Apple iPhone 7!

Već treću godinu zaredom u sklopu natjecanja Shopper's Mind Web trgovac godine – WTG 2017 biraju se najbolji hrvatski web trgovci koji se bore za prestižne nagrade i dio nagradnog fonda od 40,000 kn.

U 2016. se za naziv Web trgovac godine 2016. natjecalo 50 web trgovina, a izboru pobjednika doprinijelo je 34.601 anketiranih hrvatskih online kupaca koji su podijelili svoje kupovno iskustvo u 328 domaćih i inozemnih trgovina. Ukupnu pobjedu odnijela je trgovina eKupi.hr dok je nagrade za izvrsnosti u web prodaji dobilo 13 trgovina.

Natjecanje završava svečanom dodjelom nagrada na najvećem ecommerce događaju u Hrvatskoj i Sloveniji, na kojem se okupljaju najistaknutiji web trgovci i vodeći ljude iz ecommerce industrije, stoga nemojte propustiti jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje!

I vi ste važni u ovom izboru najboljih!

Natjecanje Web trgovac godine steklo je veliki ugled i zanimanje javnosti pa je sudjelovanje za sve web trgovce gotovo pa obvezno – ako žele napredovati i istaknuti se.

Što kažu prošlogodišnji pobjednici?

“Ponosni smo što smo već drugu godinu zaredom osvojili nagradu za Web trgovca godine, kao i za najbolji Internet trgovački centar. Projekt kao što je Web Trgovac Godine ima veliki utjecaj na razvoj ove industrije i stvaranje povjerenja kod kupaca koji se tek trebaju prebaciti u online naviku kupnje. Također, on definira benchmark u ovoj industriji i time osigurava neprestano ulaganje u razvoj kvalitete poslovanja,” u intervju je naveo Martin Kralj, voditelj sektora marketinga i razvoja kod eKupi.hr.

Malinca, jedan od pobjednika, kaže: “Utjecaj natjecanja i nagrada koju smo dobili definitivno povećava povjerenje klijenata u našu web trgovinu i širenje povjerenja u online prodaju u cjelini. Pobjeda nam je donijela još veću medijsku vidljivost, a time i besplatnu promociju.” Otkrivaju nam da je jedna od važnih prednosti sudjelovanja primjena preporuka za promjenu unutar Webstore Benchmark Report analize, koje su rezultirale povećanjem prometa od 3 do 5%.

Najboljima titule i nagradni fond od 40.000 kn

Prijavljeni trgovci u ovoj godini natječu se za više od 20 prestižnih ecommerce titula! Sudjelovanjem u natjecanju WTG, ove godine imate jedinstvenu priliku osvojiti vrijedne nagrade u ukupnom iznosu od 40.000 kuna. Dva glavna pobjednika će uz prestižnu nagradu i titulu WEB trgovac godine osvojiti po 10.000 kuna vrijednosti oglašavanja. Za posebne Shopper’s Mind pobjednike, kao i za pobjednike po kategorijama bit će osigurano po 1.000 kuna.

Informacije za trgovce:

Informacije za potrošače:

Zašto ne smijete propustiti ovakvu priliku?

Ako osvojite nagradu WTG 2017, to je mnogo više od kurtoaznog pljeska na pozornici. Više od 150 drugih trgovaca i ecommerce profesionalaca vidjeti će vas na pobjedničkom postolju. Proširite svoju mrežu kontakata, radite zajedno s njima na rastu ecommerce-a u Hrvatskoj i napravite ga onim što on predstavlja u svijetu. Pogledajte video i sami se uvjerite kako nam je bilo prošle godine: