Obavijesti

Promo sadržaj

Hyundai klima uređaji uz 5 godina jamstva

Hyundai klima uređaji uz 5 godina jamstva
4

Energetski učinkoviti korejski klima uređaji osvajaju naprednim funkcijama, WiFi upravljanjem, modernim dizajnom i od sada 5 godina jamstva na uređaj i 10 godina jamstva na kompresor

Cijenjeni korejski proizvođač klima uređaja, HYUNDAI, od 1.6.2020. svim kupcima klima uređaja stambene serije nudi 5 godina jamstva na kompletan klima uređaj i čak 10 godina jamstva na kompresor klima uređaja.

Sve klima uređaje koji su obuhvaćeni ovim jamstvom možete vidjeti na LINKU.

Za ostvarivanje produljenog jamstva potrebno je registrirati vašu novu Hyundai klimu unutar 30 dana od kupovine uređaja.

Dokaz kvalitete i dugotrajnosti korejskih uređaja svakako je produljeno jamstvo, jedno od najdužih na tržištu klima uređaja. Korejski konglomerat, osnovan pedesetih godina prošlog stoljeća, od građevinske tvrtke postao je vrlo cijenjen proizvođač automobila, velikih industrijskih strojeva te naravno i klima uređaja.

Svi modeli HYUNDAI klima uređaja opremljeni su naprednim inverterskim kompresorima koji imaju vrlo visoku energetsku učinkovitost. Kvalitetni filterski sustavi i serijski ugrađen WiFi sustav koji omogućuje upravljanje uređajem putem telefona, tableta ili računala sa udaljene lokacije, samo su neke od odlika svake HYUNDAI klime.

Uz to, HYUNDAI klima uređaji spadaju među Best-buy uređaje u svakom cjenovnom razredu, te su vrlo brzo postali omiljeni brend kod domaćih kupaca. Hyundai Elite Inverter serija klima uređaja posebno se ističe pozlaćenim lamelama isparivača i kondenzatorima koje spriječavaju razvoj bakterija te su posebno otporne na slani zrak, kišu i ostale korozivne elemente. Uređaj može raditi u režimu grijanja do temperature od -15⁰C, što ju čini idealnim izborom za cjelogodišnje korištenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.