Obavijesti

Promo sadržaj

Igraonica Šareni balon - puna veselog smijeha i radosti

Igraonica Šareni balon - puna veselog smijeha i radosti
5

Djeca, ali i tate i mame, ponekad bake i djedovi otkrivaju bogati šareni svijet ove, kako je vole zvati, "butik igraonice"

Mjesto je ovo sigurne igre u kojoj djeca uz brižan nadzor dobrih teta samostalno provode vrijeme (ako imaju najmanje "velikih" 4god) ili uz roditeljsku pratnju za one malene.

Mame i tate mogu se odmoriti u kutku za roditelje posebnog ugođaja s ukrašenim kaminom i udobnim naslonjačima.. Roditeljski kutak je tik do prostora za malene tako da su im stalno "na oku".

5
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Osim svakodnevnog provjeravanja sigurnosti sprava kao što su: trampolin, tobogan, zračni topovi, stijene za penjanje, labirint, malo nogometno igralište, igraonica se nekoliko puta dnevno dezinficira provjerenim sredstvima i visokoparnim čistačima.

Pažljivo se prati dozvoljen broj djece, a igraonica ima dobru ventilaciju i mogućnost provjetravanja. Ozbiljno se primjenjuju sve epidemiološke mjere.

Rođendani su posebno veseli. Slavljenike i njihove uzvanike prate kostimirani likovi iz poznatih priča ili crtića. U sklopu rođendana djeca mogu pogledati lutkarsku predstavu: "Moj ročkas", sudjelovati u programiranju i kodiranju malih robota, sportskih ili gastro radionica.

Znanstvene radionice su osobito popularne, istražuju se kosturi i anatomija raznih životinja putem "rendgena" ili preparati mikroskopom. Djeca sudjeluju u izvođenju raznih pokusa i na kraju se fotografiraju na posebnom portalu "Hairstyle by Nikola Tesla".

Na kraju radionica, sva djeca dobivaju diplome o uspješnosti.

Za vrijeme proslave rođendana djeteta, roditelji mogu zakupiti igraonicu i tako je rezervirati samo za sebe

Proslave traju dva sata s puno događanja, različitih igara prema dobi djece, pa i usvajanja ponekih znanja i vještina.

Djed Mraz sa svojim pomoćnicima putuje prema igraonici Šareni balon, pa se pozivaju sve mame i tate kako bi rezervirali igraonicu u kojoj njihovoj djeci darove za Božić osobno glavom i bradom uručuje dobri djedica.

Proslava dječje Nove godine već je zakazana za 31. prosinca. Kao i uvijek uz slatkiše i ostale oblizeke bit će puno plesa, natjecanja, vrijednih radionica i naravno dječji šampanjac u podne. Požurite zakazati svoj termin, jer je broj mjesta limitiran.

Tate i mame uz roditeljski kutak mogu boraviti u obližnjem (svega par metara) popularnom restoranu, kafiću ili slastičarnici.

Igraonica Šareni balon nalazi se u Point Shopping Centru na Rudeškoj cesti 169a.

Pratite igraonicu na društvenim mrežama jer se program stalno mijenja, pa će tako u budućnosti biti organizirano čuvanje nekoliko sati u danu i edukativni program učenja jezika i plesa.

Informacija potražite na web stranici ili  Facebooku, Instagramu, ili na tel 01/4844 299

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.