Obavijesti

Promo sadržaj

Izgubila sam 20 kilograma bez opasnih dijeta i gladovanja

Izgubila sam 20 kilograma bez opasnih dijeta i gladovanja
1

Elena je zaposlena majka dvoje djece kojoj, uz zahtjevnu poziciju voditeljice odjela prodaje i svakodnevne obiteljske obveze, uvijek kronično nedostaje vremena za stići sve u jednome danu

Jurnjava od ranih jutarnjih sati u uredu do večernjih obaveza kod kuće ne ostavlja vremena za bilo kakve dodatne aktivnosti poput vježbanja što smatra nužnim kako bi se riješila viška kilograma koji su se nakupili u zadnjih par godina, a situacija je dramatično izmaknula kontroli. 

Stres i posljedično nakupljanje kilograma je izazov s kojim se bori već dulje vrijeme. Različite dijete pokazale su se uzaludnim trošenjem energije i novaca. Mjesečeva dijeta, mesna dijeta, Mayo dijeta, Mediteranska – sve je probala s ograničenim rezultatima. 

Strogo bih se pridržavala svake dijete do zadnje kalorije, i uistinu sam imala dobre rezultate ispočetka no, moj je problem to što sam sve izgubljene kilograme vraćala u roku od nekoliko mjeseci. Čak sam pokušala i s jelovnikom koji je posebno za mene osmislila nutricionistica. Nažalost, sve je bilo kratkoga vijeka, dok mi nije sugerirala da probam Capsired Weight Management kapsule. Ako mogu opisati rezultate jednom riječju mogu samo reći čudesno. Brz i siguran gubitak od nevjerojatnih 20 kilograma u 10 tjedana. Sada, 7 mjeseci nakon, i dalje sam na istoj, svojoj idealnoj kilaži i nisam vratila ni grama, kaže Elena. 

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Kile su se istopile već prvih par dana – bez treninga

Prvih nekoliko dana od kako sam počela koristiti Capsired tablete za mršavljenje primijetila sam manju potrebu za hranom, apetit se jednostavno prepolovio. Stalni osjećaj gladi i potreba da nešto jedem i grickam i između glavnih obroka gotovo je potpuno nestala. S druge strane, istovremeno sam se osjetila puno energičnije i značajno lakše odraditi sve silne obaveze u danu. Sve su ovo usputne promjene koje sam primijetila uz gubitak od čak 4 kilograma u tako kratkom vremenu. To nisam uspjela postići niti sa jednom od brojnih dijeta s kojima sam se mučila godinama. Napokon sam osjetila olakšanje i nastavila uzimati dvije Capsired kapsule dnevno. 

Nisam vratila niti jedan kilogram i imam više energije

Nakon 5 tjedana tjedna, gubitak kilograma bio je više nego očit. Osjetila sam to po suknjama i hlačama, ali i komentarima kolega. Ove promjene bile su najizraženije upravo na kritičnim područjima struka i stražnjice, ali i na nadlakticama koje su moj višak kilograma uvijek odavale „na prvu“. Nakupine masti su se jednostavno istopile i pročistile iz mog organizma. Bez opasnih dijeta i gladovanja. 

Dva i pol mjeseca korištenja Capsired tableta za mršavljenje označilo je i gubitak punih 20 kilograma. Riječima se ne može opisati osjećaj zadovoljstva. Moj metabolizam se ubrzao, bila sam puna energije, nije mi bilo više naporno izdržati cijeli dan obaveza.

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Kako djeluje Capsired za brzo i zdravo mršavljenje?

Capsired je posebno osmišljena receptura koja dolazi u obliku kapsula te je prošao brojna klinička istraživanja u EU koja su potvrdila višestruko djelovanje ovoga pripravka. Capsired je namijenjen svima onima koji se dugotrajno bore s viškom masnih naslaga te su bezuspješno probali različite načine gubitka kilograma, nemaju vremena za vježbanje i osobne trenere, žele i dalje normalno konzumirati hranu bez zdravstveno upitnih restriktivnih dijeta koje mogu biti štetne za organizam. 

Capsired je posebna formula osmišljena od strane kliničkih nutricionista i liječnika koji su iskoristili snažne potencijale koje paprika, ekstrakt sibirskog ginsenga i morske trave daju u jedinstvenoj kombinaciji. Klinička istraživanja potvrdila su nevjerojatne rezultate ove formule koja doslovno sprečava utjecaj gena zaduženog za prikupljanje i skladištenje masnoća u tijelu, promovira energiju i smanjuje apetit, poboljšava probavu i doprinosi izgradnji mišićnog tkiva te tijelu pruža potrebne enzime koji potiču otapanje masti i dijetalna vlakna koja čiste organizam. 

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet