Izvođači snimaju spot za koncert 'Domu mom' | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Izvođači snimaju spot za koncert 'Domu mom'

Izvođači snimaju spot za koncert 'Domu mom'

Promocija koncerta 'Domu mom' u punom je jeku. Prvi veliki koncert domoljubne glazbe okupit će dvadeset poznatih imena hrvatske glazbe u Areni Zagreb.

Organizator koncerta je Laudato TV koji ovih dana s izvođačima snima i televizijske spotove kojima najavljuje ovaj veliki projekt. Lokacija snimanja je Arena Zagreb gdje će se koncert i održati.

Bio sam počašćen i ponosan da mogu sudjelovati u jednom ovakvom projektu jer mislim da nam je potreban. Naročito u ovo zadnje vrijeme da se vidi da postoji jedna Hrvatska koja voli i cijeni to što imamo. – izjavio je Rajko Suhodolčan koji je ovih dana snimio i spot za pjesmu 'Vaši i naši' s Tomislavom Bralićem koja ističe zajedništvo sjevera i juga Hrvatske.

Nije često da jedan koncert okuplja ovako veliki broj glazbenika različitih glazbenih smjerova iz svih krajeva Hrvatske i koji nosi zajedničku i važnu poruku zdravog domoljublja.

Netko bi rekao sa strane da je domoljubna pjesma nešto što bi trebalo biti rezervirano za neke dane u godini. Ja ne mislim tako. Ja mislim da to trebamo njegovati stalno. To je isto kao obitelj vaša, domovina je majka u biti. I ja mislim da nakon vaše obitelji nema veće ljubavi od toga. I emocije koje se tada dogode među ljudima i u nama na pozornici. Teme koje širimo su jako važne. Pogotovo u današnjem vremenu. – rekao je Tiho Orlić koji je samo zbog snimanja doputovao iz Splita.

Zajedništvo će se osjetiti i na pozornici na kojoj će na jednom mjestu stajati izvođači nekih od najljepših pjesama iz davnina i oni novih iz aktualnih dana. Među izvođačima 'Domu mom' je i Dražen Žanko.

S kolegama s kojima sam stalno u dodiru, u razgovoru, sad smo zajedno za jednu ideju, Domu mom. I vjerujem da će biti prepuna dvorana i da ćemo zajedno uživati u pjesmama, kako domoljubnima tako i zabavnima, rekao je.

Stanko Šarić iz Najboljih hrvatskih tamburaša dodao je kako se Laudato TV prvi potrudio okupiti ovako mnogo glazbenika na jednom mjestu i događaju koji ima humanitarnu notu. Kupnjom ulaznica posjetitelji pomažu organizaciju događaja i rad Laudato TV-a.

Okupiti nas, to baš nije jednostavno. A i mi izvođači smo se okupili u toj jednoj ideji koja je kod nas uvijek u srcima negdje i zaista imamo svi skupa razloga odraditi to lijepo da imamo lijepu uspomenu. I da učinimo nešto veliko za ovu televiziju i za naš narod. Najbolji hrvatski tamburaši 25. studenoga imaju koncert u Lisinskom kojim obilježavaju više od 30 godina na glazbenoj sceni.

Mi zapravo imamo malu probu, šalim se. Zapravo, Areni prethodi naš solistički koncert u Lisinskom i jako mu se radujemo. To bude jako lijep koncert. S nama publika pjeva cijelo vrijeme što je nešto što zaista nosimo u srcu, dugo. – najavio je Stanko

Među izvođačima na koncertu 'Domu mom' dosad su najavljeni Mate Bulić, Zorica Kondža, Dražen Zečić, Opća Opasnost, Meri Cetinić, Klapa Cambi, Đani Stipaničev, ali i mlađe snage Iva Ajduković, Josip Palameta, Goran Orešković i drugi, a koncertu se pridružuje još hrvatskih glazbenika. Instrumentalno će ih u najvećoj dvorani u zemlji pratiti Ante Gelo bend dok će plesnu točku izvesti ansambl 'Jedinstvo' iz Splita.

- Čast nam je naravno nastupati u Areni s ostalim hrvatskim izvođačima. S tim da moram reći da prvi put nastupamo u Areni na ovaj način. Doduše, već smo tu bili na Svjetskom prvenstvu u rukometu, kad smo u sklopu tog prvenstva nastupali na samom parketu. Ali na stageu baš, to prvi puta Zaprešić boysi imaju debut u Areni. – rekao je na snimanju najavnog spota Marko Novosel iz benda Zaprešić boys.

Prvi veliki koncert 'Domu mom' održava se 13.1.2024. u Areni Zagreb. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i Galerijama Laudato. Velika glazbena imena, neki od najboljih instrumentalista koje Hrvatska ima i poznate i srcu drage pjesme u novim izvedbama - jamstvo su večeri za pamćenje koja će, vjeruju sudionici i organizatori, izrasti u tradiciju.

Pogledajte i VIDEO.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central