Obavijesti

Promo sadržaj

Jadranka Vrhovec predstavlja serum i kapsule za kvalitetan san i predivnu mladenačku kožu

Jadranka Vrhovec predstavlja serum i kapsule za kvalitetan san i predivnu mladenačku kožu
4

Novi proizvodi brenda Jadrankina formula – Beauty Sleep hijaluronski serum kao eliksir mladosti i Beauty Sleep kapsule za zdrav i kvalitetan san

Ovog rujna križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec predstavlja svoj novi, prirodni kozmetički proizvod Beauty Sleep Hyaluron Night Cream Serum! Serum Beauty Sleep pripemljen je po jedinstvenoj recepturi za intenzivnu njegu i hidrataciju kože lica, vrata i dekoltea, a potiče obnavljanje kože tijekom noći pružajući blistav, odmoran i svjež izgled svake žene sljedećeg jutra. Beauty Sleep je proizvod provjerenog domaćeg brenda Jadrankina formula, čiji dodaci prehrani i kozmetički proizvodi ciljaju na konkretnu problematiku i redovito primaju odlične povratne informacije korisnika diljem regije.

Beauty Sleep objedinjuje koncentrirano djelovanje seruma i njegujuće djelovanje kreme u jednom proizvodu. „Ovaj ljepotni proizvod 'radi' dok vi spavate. Uvjerenja sam da će postati must have svakoj ženi koja ga odluči isprobati. Sinergija hijaluronske kiseline i natrijevg PCA površinski zaglađuje , tonizira i daje blistavost koja je ključna za održavanje mladenačkog izgleda kože. Intenzivna hidratacijska i njegujuća formula dubinski se resorbira te potiče proizvodnju kolagena, obnavlja strukturu i napetost kože“, tumači Jadranka Vrhovec napominjući da je razvoj ovog posebnog beauty proizvoda u suradnji s farmaceutima i liječnicima trajao preko godinu dana.

Beauty Sleep Hyaluron Night Cream Serum sadrži visoke faktore hidratacije, te sastojke ulje argana, avokada, sjemenki pamuka, ekstrakt nevena, shea maslac, vitamin E, hijaluronsku kiselinu, natrijev PCA, esencije vanilije, muškatne kadulje i lavande.

Beauty Sleep serum kao prirodan eliksir mladosti

U kozmetičkoj je praksi dobro poznato pravilo: da bismo održali kožu lijepom i zdravom, potrebno je držati je konstantno dobro hidratiziranom. Ukoliko je to stanje uravnotežene hidratiziranosti ugroženo, potrebno je obnoviti i zadržati status hidratacije. Iz ovog su razloga, aktivni sastojci za vlažnost, predmet velikog interesa u kozmetičkoj industriji. Natrij PCA, predstavlja naširoko koristan aktivni sastojak, zahvaljujući sadržaju iznimno visokog faktora hidratacije: PCA ili pirolidon-karboksilne kiseline. Nalazimo je posvuda u tijelu (krv, mozak, bubrezi, urin, plazma itd.). U ogromnim se količinama nalazi (zajedno s natrijevom soli) u površinskom, zaštitnom sloju kože, na kožnom hidrolipidnom filmu. Njena biološka funkcija je zadržavanje vode u koži (humektans).

Hijaluronska kiselina se pojavljuje kao prirodni ugljikohidrat u našem tijelu, a u većim količinama se nalazi u stanicama kože.

Naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tijela, a njena primarna funkcija je hranjenje i hidratacijae kolagena koji je također ključan dio u održavanju slojeva i strukture kože. Kolagen koži daje čvrstoću, no hijaluronska kiselina je ta koja je odgovorna za njegovo savršeno djelovanje.

Mlada koža sadrži visok udio hijaluronske kiseline, a kako starimo, tijelo gubi mogućnost održavanja jednakog udjela hijaluronske kiseline koja se gubi raznim štetnim čimbenicima kao što su onečišćenja iz okoliša, UV zračenje, pušenjem i nezdravim životnim navikama. Hijaluronska kiselina daje elastičnost, gipkost i čvrstoću koži.

Ulje avokada ima visoku moć resorpcije i djeluje iznimno hidratantno, pomažući u obnavljanju i očuvanju hidrolipidne barijere epidermisa. Djeluje regenerativno, restruktrurirajuće i antioksidativno. Pomaže protiv preuranjenog starenja kože, u prevenciji nastanka bora i čuva strukturu vezivnog tkiva kože (kolagen, elastin, hijaluronska kiselina). Poboljšava čvrstoću kože, a posebno je koristan kod područja oko očiju i u njezi dekoltea, kao i cijelog lica. Ulje avokada je nadaleko najbogatije nutrijentima koje osigurava našoj koži, stoga je neizostavan sastojak u njezi i očuvanju zdravlja kože! Tu je i ulje pamuka sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina, a popularno ulje argana sadrži vrlo visoke količine nezasićenih masnih kiselina, uključujući i linoleinsku kiselnu, koja štiti i regenerira kožu. Masne kiseline također stimuliraju međustaničnu oksigenaciju, koja pomaže u vraćanju osnovne ravnoteže vode i lipida u hidrolipidnom sloju kože. Na taj se način sprječava sušenje kože i gubitak elasticiteta, što znači sprečavanje nastanka bora, te koža postaje mekša i zategnutija.

Učinak protiv nastajanja bora se povećava zbog prisutnosti velike količine vitamina E (tokoferola), koji je poznat kao najsnažniji biološki antioksidans i kao takav neutralizira slobodne radikale. Isto tako, vitamin E štiti stanične membrane od lipidne oksidacije i tako usporava proces starenja, te pomaže regeneraciji ožiljcima oštećenoj koži. U kombinaciji s uljem avokada i pamuka koji su sličnog djelovanja, dobivena je vrlo vrlo potentna sinergija pomoću koje se, redovitim korištenjem, mogu znatno smanjiti. Beauty Sleep Serum sadrži i ulje nevena - macerat nevenovih cvjetova u bademovom ulju, koji ima pomlađujuće djelovanje, te se kao anti-aging sastojak primjenjivao još u antičko doba, te shea maslac koji uz uravnotežen omjer zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, koji sprječava gubitak vlage iz kože, sadrži proteine, minerale te vitamine ljepote A i E. Pomaže kapilarnoj cirkulaciji što povećava dovod kisika u tkivo i poboljšava eliminaciju toksina.

Dostupne i Beauty Sleep kapsule za zdrav san s antistresnim učinkom

Uz ovaj jedinstven kozmetički proizvod iz linije Jadrankina formula potražite i Beauty Sleep kapsule, koje su u samo nekoliko mjeseci postale omiljeni proizvod menadžerica, poduzetnica i svih žena koje su svakodnevno suočene s polovnim i životnim izazovima.

Beauty Sleep kapsule djeluju opuštajuće i antistresno, sadrže isključivo prirodne sastojke koji svima nama, koji živimo užurbano i nerijetko patimo od poremećaja spavanja zbog stresnog načina života, osiguravaju kvalitetan san. Nomen est omen, jasno je da ćemo se uz ove kapsule dobro naspavati. A poznato je da je dobro se naspavati imperativ zdravlja i da je dobar san jednako važan kao i zdravo se hraniti i vježbati. Svakodnevnim uzimanjem Beauty Sleep kapsula naše će se tijelo regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirat će se prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spavanja,“ tumači Jadranka koja i sama u svojoj stresnoj poduzetničkoj svakodnevici redovito svake večeri uzima Beauty Sleep kapsule.

Tijekom noći opuštanje naših mišića bit će kvalitetno, a time će i san biti bolji. Svi koji patimo od stresa, znamo da kad smo prenapeti, mi ostajmo napeti i za vrijeme spavanja. To objašnjava i naše isprekidano spavanje, ali i teška, mučna buđenja koje možemo veoma lako nadići uzimanjem Beauty Sleep kapsula. Napomenula bih i da Beauty Sleep kapsule ne stvaraju ovisnost, mogu se koristiti neograničeno, jer sadrže isključivo prirodne sastojke, između ostalog, suhi ekstrakt cvijeta lavande, suhi ekstrakt lista matičnjaka i suhi ekstrakt cvijeta kalifornijskog zlatnog maka. Također, kapsule sadrže i hijaluronat, te će uz njihov primarni učinak relaksacije i osiguravanja kvalitetnog sna, uzimanje kapsula imati i blagotvoran popratni učinak za našu kožu, koja će izgledati svježa, glatka i napeta“, kaže Jadranka.

Zato bih iz vlastitog iskustva zaista preporučila i Beauty Sleep kapsule koje će nam pomoći da na prirodan način prevaziđemo svakodnevna stresna stanja, i osiguramo tijelu dobar san i odmor i kao dopunu Beauty Sleep serum, kojim ćemo osvježiti svoj izgled, osigurati ljepotu i elastičnost kože, te suzbiti njeno starenje“, zaključuje Jadranka Vrhovec.

Beauty Sleep kapsule možete kupiti u biljnim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane širom Hrvatske (točne lokacije potražite na službenoj web stranici), a Beauty Sleep Hyaluron Night Cream Serum možete naručiti putem službene fb stranice Jadrankina otopina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.