Obavijesti

Promo sadržaj

Jednodnevna kupanja na Kvarneru: idealno osvježenje

Jednodnevna kupanja na Kvarneru: idealno osvježenje
3

I dok temperature posljednjih dana neumoljivo rastu, s njima raste i želja za pravim ljetnim osvježenjem na moru

Za sve koji ljeto provode u Zagrebu, spas od ljetnih vrućina nude Autotransova jednodnevna kupanja na najljepšim kvarnerskim plažama. Na jednom od njih bila je sa svojom obitelji i gospođa Tamara Štrok Krznar, pobjednica prošlotjednog nagradnog natječaja u organizaciji Autotransa.

Njezino odredište bila je Crikvenica  u kojoj je provela nezaboravan dan u šetnji plažom, kupanju, sunčanju kao i na izletu polupodmornicom Peppy. Veličanstvenom podmorskom svijetu kvarnerskog zaljeva najviše se obradovao najmlađi član obitelji Krznar, a svi zajedno uživali su u vožnji do Krka i u pogledu na Crikvenicu s morske strane. Svoje dojmove sažela je u jednoj rečenici: „Bilo je prekrasno, odlično smo se proveli i svima bi preporučili jednodnevna kupanja!“

Zahvaljujući svakodnevnim direktnim polascima na more iz Zagreba u pravcu Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske ili Baške koje Autotrans nudi po cijeni od 100 kn za povratnu kartu svi mogu  uživati u cjelodnevnom osvježenju i danu punom najbolje ljetne zabave na najpopularnijim  kvarnerskim plažama. A kako bi odlazak na more prerastao u uistinu nezaboravan doživljaj, Autotrans je svim putnicima koji za svoje odredište odaberu Malinsku osigurao 20% popusta na vožnju polu podmornicom SemiSubmarine Malinska, dok one koji se na jednodnevno kupanje upute u Crikvenicu, uz popust na vožnju polu podmornicom Peppy očekuje i do 20% popusta na konzumaciju jela i pića u najatraktivnijim restoranima Sabbia i Galiot kao i na niz sportova i zabave na moru. 

Jedino što svi oni, koji nestrpljivo priželjkuju osvježenje na kvarnerskim plažama trebaju učiniti je odabrati željenu destinaciju, rezervirati svoje mjesto u autobusu na 051/ 660 660 ili putem obrasca na www.autotrans.hr, ponijeti rekvizite za plažu, a Autotrans će se pobrinuti za siguran i udoban prijevoz.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.