Obavijesti

Promo sadržaj

Jesenski zaokret Designer Outleta Croatia! Najpoželjniji trendovi sezone sniženi do 70%

Jesenski zaokret Designer Outleta Croatia! Najpoželjniji trendovi sezone sniženi do 70%
12

Outlet cijene savršena su prilika za osvježiti sezonski ormar, Designer Outlet Croatia je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba

Spremni ili ne, temperature su nam pokazale da je vrijeme za toplije odjevne kombinacije. Klasični jesenski krojevi zavladali su ulicama već u prvim hladnijim danima, a nakon početka sezone vrijeme je za neke nove trendove koji će vladati ove jeseni.

U danima pred nama očekujte raznolikost krojeva, boja i uzoraka, a novi trendi komadi stigli su i u Designer Outlet Croatia. Do 70% popusta na preko 100 fashion i lifestyle brendova očekuje vas na jedinstvenoj shopping destinaciji, u modnom gradiću na otvorenom.

12
| Foto: Designer Outlet Croatia

Glavnu ulogu i ove jeseni dajemo zagasitim tonovima koje će dodatno začiniti karirani i životinjski uzorci. Ako volite ''igrati na sigurno'' i birate uglavnom klasične komade, ohrabrite se barem na nekoliko modnih detalja koji će vaš outfit učiniti upečatljivim. Odvažan izbor cipela ili torbe uvijek stavlja točku na i vašim kombinacijama.

Outlet cijene savršena su prilika za osvježiti sezonski ormar, Designer Outlet Croatia je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba i u ponudi ima sve što trebate kako biste zaljubili u svoj jesenski stil.

Sve informacije o jesenskoj kolekciji Designer Outleta Croatia dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

O Designer Outletu Croatia: Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću. Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.