Obavijesti

Promo sadržaj

Kako i gdje organizirati kongres, seminar ili team building?

Kako i gdje organizirati kongres, seminar ili team building?
6

Uključeni ste u planiranje poslovnog kongresa, seminara, edukacije ili team buildinga i htjeli biste da to bude čim bolje, zabavnije i potpunije iskustvo?

Kvalitetan prostor za kongres na prvom mjestu

Ako organizirate kongres, važnost kvalitete prostora u kojoj će se on odvijati je neprocjenjiva. U iznimnom ambijentu Spa Golfer Hotela, u sklopu resorta LifeClass Termi Sveti Martin postoje tri kongresne dvorane. Atraktivan i klimatiziran prostor kongresne dvorane Mura može na eventu ugostiti do 500 ljudi. Multifunkcionalne manje dvorane Drava I i Drava II opremljene su modernom tehnologijom i odlično su mjesto za ekskluzivne radionice i sastanke. Velik izbor kongresnih dvorana, najsuvremenija audio/video oprema i bogata ponuda coffee breakova ili poslovnih ručkova čini prostor dovoljno atraktivnim i za kongrese na svjetskoj razini. 

Smještaj kao jako bitna stavka 

Kongresi, seminari i team buildinzi obično traju po nekoliko dana, a odlično je ako se odvijaju na novoj, posjetiteljima nesvakidašnjoj lokaciji, koja ima sve potrebne sadržaje za ispunjen dan i što veću produktivnost. To znači da je u lokaciju potrebno uključiti i smještaj, pa neka on bude kvalitetan. U Hotelu Spa Golfer ili apartmanskom naselju Regina u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin moguće se kvalitetno smjestiti. 

Lokacija pogodna za vrstu događaja

Na samom sjeveru Hrvatske, blizu Sloveniji, Austriji i Mađarskoj, LifeClass Terme Sveti Martin predstavljaju izniman strateški položaj zadužen za dobar odaziv stranih sudionika kongresa ili korporativnih sastanaka. Osim toga, samo su sat i pol vožnje udaljene od Zagreba. Lokacija je lako pristupačna, a što je najbolje, smještena je u prekrasnom brežuljkastom Međimurju, okružena netaknutom prirodom koja inspirira.

Sadržaji koji će dobro popuniti dan

Jedinstvena i autohtona gastronomska ponuda Međimurja, unutarnji bazeni s termalnom vodom otvoreni cijele godine i vanjski tijekom ljetne sezone, golf teren i škola golfa, upoznavanje kraja kroz brojne vinske podrume, noćni klub, mogućnost raznih izleta po Međimurju te raznih rekreacija samo su dio ponude koja će ispuniti vrijeme između sastanaka ili kongresa u Svetom Martinu na Muri. 

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura