Obavijesti

Promo sadržaj

Kako postići savršeni summer glow organskim sastojcima?

Kako postići savršeni summer glow organskim sastojcima?
7

Svi želimo kožu koja sjaji kao da smo upravo proveli tjedne na tropskom otoku

Zato vam u nastavku donosimo nekoliko savjeta za svaki tip kože. Uz pomoć organskih sastojaka svaki od koraka prilagodite svojem tipu kože kako bi postigli čistu, hidratiziranu i blistavu kožu bez korištenja proizvoda koji nam „prekrivaju lice“. 

1. Temeljito očistite lice

I to ne samo jednom, nego dva puta tijekom dana: ujutro i navečer. Zašto bismo to trebali učiniti dvaput? Dok spavate, vaša se koža detoksificira, pa ako se ujutro ne umijete ti toksini samo stoje i nakupljaju se. Tijekom dana smo podvrgnuti mnoštvu čimbenika koji utječu na našu epidermu. Sunce, prljavština, prašina itd. Stoga, kada dođemo kući nakon dugog dana, dobra je ideja očistiti kožu drugi put kako bi uklonili sve tragove vanjskog svijeta koji su na njoj ostali. Zato je dobro koristiti sredstvo za pranje lica koje odgovara vašem tipu kože kako bi dubinski očistili i uklonili svu prljavštinu i nečistoće. Masna koža se ljeti može više mastiti pa je za nju hej ORGANIC Naked Remove it all micelarna voda za čišćenje koja pročišćava kožu duboko do pora, a pritom je ne isušuje. Zahvaljujući sadržanom kompleksu algi i cinku, učinkovito smanjuje stvaranje sebuma i pojavu nečistoća. Sadržana hijaluronska kiselina daje svježinu i dodatnu vlažnost. Štoviše, micelarna voda može ukloniti prljavštinu i šminku topljivu u vodi s vaše kože. Osjetljiva koža ili koža sklona nepravilnostima javlja se kada je prirodna zaštita vaše kože poremećena, te joj je potreban posebno blag gel za umivanje. Hej ORGANIC Sensitive gel za umivanje idealan je za čišćenje osjetljive kože do pora. Osigurava blistav ten i nestanak nečistoća. Ekstrakt zobi i ulje konoplje hidratiziraju i hrane kožu tijekom čišćenja. Ukoliko imate normalnu kožu čišćenje i dalje ne bi trebalo biti agresivno. Cactus pjena za čišćenje dubinski čisti kožu od prljavštine i nečistoća, a da je ne napada. Hranjivi aktivni sastojci ulja sjemenki opuncije i arganovog ulja vlaže kožu tijekom umivanja. Osim toga, ekstrakti cvijeta grejpa i kaktusa poboljšavaju elastičnost kože i daju joj svilenkasti sjaj. Ulja su nekomedogena, zbog čega je gel za umivanje učinkovit i za masnu T-zonu. 

2. Redovito radite piling kože

Redovito znači najmanje dva puta tjedno. Neki stručnjaci čak preporučuju da to radite svakodnevno, pod uvjetom da nemate osjetljivu kožu i koristite nježan piling. Piling kože omogućuje vam uklanjanje začepljenih pora koje sredstvo za čišćenje ne može uvijek očistiti. Sićušne čestice pilinga prodiru dublje u dermis i učinkovitije uklanjaju prljavštinu. Ovaj korak posebno preporučamo ako je vaš tip kože masan, no on je zapravo obavezan korak za svako njegovano lice. Ako imate masniju kožu tu je Naked enzimski piling u prahu koji nježno, ali učinkovito uklanja mrtve stanice kože i pruža dugotrajan osjećaj glatke i meke kože. Cink i azelaična kiselina pomažu u sprječavanju nečistoća. Osim toga, organski piling koštica marelice i organsko ulje jojobe posebno su nježni prema koži i ostavljaju ujednačen ten i osjećaj glatke kože. Za normalnu kožu idealan je hej ORGANIC Wash & Peeling gel. Sadrži ricinusove kuglice nakon kojih je koža očišćena i nježno oslobođena od mrtvih stanica. Ulje sjemenki opuncije i voda cvijeta opuncije kožu opskrbljuju vlagom i dugotrajno je zadržavaju. Dovoljno je nježan i za osjetljivu kožu.  

3. Koristite serum

Serumi su eliksiri koji njeguju specifične potrebe naše kože. Na primjer, mogu vam pomoći u uklanjanju mrlja i pjegica, dati vam dodatnu vlažnost ako vam je koža previše suha ili djelovati kao regulator sebuma ako vam je koža masnija ili mješovita. Koji god specifični problem kože imate, odredite ga i tretirajte serumom. Poboljšanje ćete primijetiti već nekoliko dana od početka nanošenja. hej ORGANIC Cactus serum sadrži moćne sastojke kao što su korijen konjaca, hijaluron i akaciju koji pomažu normalnoj koži zadržati vlagu i dati joj čvrst izgled. Dodatno, ulje sjemenki opuncije i voda cvijeta opuncije uključeni su u zaštitu kože od sunca i preranog starenja. Osim toga, oba aktivna sastojka djeluju antioksidativno i daju obilje vlage. Koža s nečistoćama obično je masnija od normalne ili suhe, što rezultira miteserima i prištićima zbog prekomjerne proizvodnje sebuma. Slično tome, prekomjerna proizvodnja sebuma obično se javlja unutar T-zone kod mješovite kože, uzrokujući povećanu nečistoću. Serum za lice Naked Glow Boosting štiti masnu kožu od štetnih utjecaja iz okoliša kao prirodni antioksidans. Nadalje, visoko učinkoviti sastojci vitamin C i bakuchiol podupiru prirodnu regeneraciju kože dok istovremeno pružaju trenutni učinak sjaja, dok je organski ekstrakt baby marelice nevjerojatno blag i hidratantan. Sunce i stres uzrokuju suhoću, crvenilo ili nečistoće. Kako bi koža ponovno ojačala i prkosila brojnim utjecajima iz okoline, potrebna joj je njega koja ju podržava, a ne iritira. Hej ORGANIC Sensitive Oil Serum pruža osjetljivoj koži dodatnu njegu. Koža je ojačana iznutra visoko koncentriranim aktivnim sastojcima poput ulja konoplje, zobi i ekstrakta kamilice. Zadržava vlagu i stvara zaštitni štit od vanjskih utjecaja. Štoviše, crvenilo se smanjuje, a ostaje savršen sjaj. 

4. Uvijek hidratizirajte kožu

Kad kažemo uvijek, mislimo uvijek. Postoji uobičajeni mit o njezi kože kako masna koža ne treba hidrataciju ili da je suha koža osuđena na ljuštenje. To nije točno i često je slučaj jednostavno zato što nismo dobro identificirali tip kože koji imamo i potrebe koje ona od nas zahtijeva. Masna koža, unatoč sjajnom izgledu i višku sebuma, nije hidratizirana. A suha koža nije osuđena na perutanje ako odaberete hidratantne aktivne sastojke koji su snažni i regeneriraju. Naked Instant Pore Refining Face Cream posebno je namijenjena za problematičnu, masnu i mješovitu kožu, može se koristiti kao krema za lice ili primer i pruža ujednačen ten. Sadržana azelaična kiselina regulira proizvodnju sebuma, čisti pore i učinkovito sprječava nečistoće kože, dok skvalan osigurava osjećaj svilenkaste i meke kože te sprječava gubitak vlažnosti. Cactus 24 H krema za lice pruža normalnoj koži obilje vlage zahvaljujući hijaluronu i arganovu ulju. Čini kožu sjajnom, a suhe mrlje brzo nestaju. Aktivni sastojci opuncije prirodno su sredstvo protiv starenja. Sadrže razne vitamine i fitokemikalije koje se smatraju antioksidansima. Tako štite vašu kožu od štetnog djelovanja sunca i bore se protiv slobodnih radikala, a koža je zaštićena od bora u ranoj fazi. Osjetljiva koža treba nježnu njegu koja djeluje. S hej ORGANIC Sensitive 24h kremom nježna koža je opskrbljena vlagom za cijeli dan. Kompleks aktivnih sastojaka ulja konoplje, zobi i ekstrakta kamilice štiti kožu od vanjskih utjecaja i čini je čvrstom. Krema se brzo upija i ostavlja baršunasto mekan osjećaj. Hidratacija je važna, s njom će koža izgledati sjajna, a blistav izgled koji tražimo postići ćemo bez šminke. 

Uz ove savjete uživajte u ljetu i u prirodno impresivnom izgledu svoje kože.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.