Obavijesti

Promo sadržaj

Kampanja koja je spojila zaštitu okoliša s humanitarnom akcijom

Kampanja koja je spojila zaštitu okoliša s humanitarnom akcijom
5

Uoči Dana planete Zemlje, Merkur osiguranje predstavilo je svoj novi društveno odgovorni projekt koji je spojio zaštitu okoliša s posebnom humanitarnom akcijom.

Kroz dva zakupljena vrta na Grunteku, eko vrtovima nedaleko Zagreba, Merkur osiguranje donirat će veliki izbor ekološki uzgojenog povrća Udruzi SOS – Dječje selo Hrvatska. Svi detalji projekta predstavljeni su na samim vrtovima te je, povodom službenog otvorenja projekta, Uprava Merkur osiguranja, zajedno s marketing timom, sudjelovala u sadnji prvog povrća na Gruntekovim vrtovima.

Povrće na ovim zakupljenim vrtovima uvelike će olakšati svakodnevnu potrošačku košaricu SOS dječjeg sela- zajednice mladih, a cijelu donaciju osigurao je jedan od najboljih Merkurovih produkata - Merkur Zelena budućnost.

Merkur Zelena budućnost inovativno je životno osiguranje koje kombinira sve važne aspekte za sigurnu budućnost s ulaganjem u investicijske fondove kroz koje korisnik ulaže u razvoj održivih rješenja i u zelene obnovljive izvore energije. Merkur osiguranje, sa svojim produktom Zelena budućnost, čini veliki korak naprijed prema očuvanju okoliša. Kroz Zelenu budućnost osiguranik čini konkretan rezultat za očuvanje okoliša, jer investicijski fondovi najvećim dijelom (više od 51%) ulažu u razvoj održivih rješenja i u zelene obnovljive izvore energije. Fondovi u koje se ulaže nose Certifikat Ecolabel za održiva financijska ulaganja kojeg izdaje austrijsko Ministarstvo za okoliš.

Upravo zbog svog ekološkog aspekta produkt Zelena budućnost bio je najbolji odabir za ovu humanitarnu akciju, što je objasnio i sam član Uprave Krešimir Limpić: „Merkur Zelena budućnost ističe se upravo po svojoj ekološkoj komponenti. Uz to što korisnik stvara vlastiti kapital, potiče se i održivi razvoj i očuvanje okoliša za nove naraštaje. Kroz ulagačke fondove povezali smo sve važne aspekte za sigurnu budućnost osiguranika, ali i cijelog okoliša. Na ovaj način Merkur osiguranje objedinilo je sigurnost životnog osiguranja s brigom za sigurnu budućnost održivog zelenog svijeta.

Inače, suradnja s Gruntekom jedna je od pobjedničkih ideja prvog Merkurovog Innovation pitch-a, internog natjecanja, čije drugo mjesto je odnijela Tamara Aye, direktorica marketinga koja je također, s ostatkom tima, sudjelovala u službenom otvorenju projekta.

Iznimno mi je drago što je moja ideja rezultirala ovakvom hvalevrijednom humanitarnom akcijom. Mi smo vrtove Grunteka, koji se baziraju na ekološkom uzgoju, prepoznali kao idealnog partnera za ovu akciju koja je spojila najbolje od najboljeg – pomaganje onima kojima je to najpotrebnije i očuvanje okoliša naše planete Zemlje kojoj je također svaka pomoć itekako potrebna“, objasnila je Aye.

Inače Merkur osiguranje, čija je jedna od dvije službene boje brenda upravo zelena, ističe se po svojim društveno odgovornim inicijativama te, osim ove, za ostatak godine još su mnogi zanimljivi projekti u pripremi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.