Obavijesti

Promo sadržaj

Klasik TV slavi svoj 11. rođendan

Klasik TV slavi svoj 11. rođendan
4

U ovom su se razdoblju uspjeli nanizati brojni televizijski projekti, od domaćih serija, kultnih filmova do zabavnih emisija, a upravo je ova 2021. godina najuspješnija godina kanala po gledanosti

Sinonim za domaće filmove i serije

Ovaj jedinstveni kabelski kanal koji je za svoj cilj zacrtao promociju i popularizaciju domaćeg, regionalnog sadržaja, emitira kultne jugoslavenske filmove i serije, ali i potpuno nove igrane i dokumentarne naslove. 

Smijeh, nostalgija, mladost, prošlost, romantika, znatiželja, strast, tuga i čežnja – sve su to emocije koje ovi filmovi i serije bude. Od skromnog početka do danas, Klasik TV postao je etablirani kanal koji već 11 godina beskompromisno nastavlja s prikazivanjem dobro nam poznatog sadržaja i vječnih hitova!

Od kultnih filmskih naslova poput „Maratonci trče počasni krug“, „Valter brani Sarajevo“, „Ko to tamo peva“, „Balkanski špijun“, „Varljivo leto '68“ do serija kao što su „Bolji život“, „Kamiondžije“, „Bela lađa“  i brojnih drugih, na Klasik TV-u gledamo najbolje od tradicije i kulture ovih prostora.

Vođeni ambicijom i željom za neprestanim razvojem uz bezvremenske klasike na Klasik TV-u, možete pronaći pregršt novijeg atraktivnog sadržaja poput filmova „ZG80“, „Metastaze“, „Comic Sans“, „Osmi povjerenik“, „Fine mrtve djevojke“, „Montevideo, Bog te video“, „Montevideo, vidimo se“ te mnogo drugih.

Ali, tu nije kraj. Sa željom da prenosi priče, otkrije nepoznate činjenice o poznatim temama i pojedincima, nadahne i educira gledatelje, važan dio programa Klasik TV-a su i dokumentarne serije i filmovi. 

Jedanaest godina rada, i neprestan rast gledanosti, dokaz je da na Klasik TV-u znaju što rade, a  njihova ambicioznost i ciljevi s godinama ne jenjavaju, već naprotiv – trude se ući u domove i srca svih gledatelja u regiji i šire!

Što nas očekuje za 11. rođendan?

Povodom svog rođendana pripremili su 7 premijera kroz 7 dana, a ovog nas vikenda čekaju filmovi „Da mi je biti morski pas“, „Seks – partijski neprijatelj br. 1“ i „Ada“.

Uvod u vikend starta uz film Da mi je biti morski pas, koji je na rasporedu u petak 29.10. u 21:00. Ako vas naslov filma podsjeća na čuveni glazbeni hit – nije slučajno! Naslov filma zapravo je „posuđen“ iz poznatog hita kultne splitske hard rock grupe Metak, a upravo je ovaj film debi danas cijenjenog redatelja Ognjena Sviličića. Radnja filma obuhvaća mnoštvo neobičnih lica koja se gube i pronalaze u raznim duhovitim situacijama, a svi zapleti i raspleti postaju slika jedne simpatične i šašave splitske noći.

Da mi je biti morski pas, 29.10. u 21:00

U subotu, 30.10., čekamo film Seks – partijski neprijatelj br. 1 u 21:00 čija radnja prati dogodovštine mladog komunističkog aktivista kojemu je seks ipak važniji od partijskih kongresa, što mu pomaže i da preživi čistke Informbiroa koje u filmu predvodi drug znakovitog imena Gvozden.

Seks – partijski neprijatelj br. 1, 30.10. u 21:00

Rođendanski tjedan završava u nedjelju uz film Ada, 31.10. u 21:00. U filmu „Ada“ Milutina Kosovca, pratimo ženu koja neuspješno traži posao kako bi osigurala budućnost svoga sina. Naslovnu je ulogu odigrala hrvatska glumica, Zoja Odak, koju pamtimo i kao suprugu čuvenog Meštra iz serije „Velo misto“.

Ada, 31.10. u 21:00

Ostatak jesenskog programa možete pronaći na službenoj stranici http://www.klasiktv.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu