Promo sadržaj

Komentari 0

Lako i brzo smršavite poput Dalibora Petka

Lako i brzo smršavite poput Dalibora Petka

Prije smo pisali da je televizijski voditelj Dalibor Petko smršavio 15 kg kilograma. Pokazalo se da je glumac otkrio metodu pomoću koje svatko može lako i brzo smršavjeti

Dalibor nastavlja gubiti na težini kako bi smršavio još najmanje 10 kg. Pročitajte intervju s glumcem i otkrijte njegovu veliku tajnu mršavljenja.

- Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

Pokušao sam stotine stvari. Neke su bile uspješne, neke ne. Iako sam izgubio kilograme brzo sam ih vratio, no ono što sam svakako naučio da je temelj svakog gubitka kilograma, prehrana. Bez prehrane nema jednostavno ni promjene.
Najčešće zbog stila života. Kad nisi u mogućnosti pobrinuti se za svoj obrok, pa jedeš navečer i to fast food uglavnom. Ono što je moj veliki problem je i usporeni metabolizam, pa sve to u kombinaciji s godinama, dovodi i do nagomilavanja kilograma.

- Što vas je sada motiviralo da smršavite?

Od prijatelja sam čuo o programu u kojem se sastavljaju obroci na individualan način. Počeo sam se više interesirati i saznao kako funkcionara Stockholska dijeta. Bilo mi je zanimljivo istražiri mogu li se gubiti kilogrami bez dodataka prehrani, isključivo i jedino uz namirnice koje konzumiram i inače. Bio sam skeptičan, priznajem. Znao sam da je moguće, ali ne da će se rezultati u tako kratkom roku. Bio sam šokiran kako se brzo mogu izgubiti kilogrami, a da pritom jedeš čitave obroke, koji su pritom i jako ukusni.

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – lako i brzo mršavljenje bez sporta i posta!

- Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

Kad je hrana u pitanju, dosta sam izbirljiv. Mnoge namirnice ne volim tako da mi dijete padaju u vodu čim u meniju vidim celer, govedinu, papriku i druge stvari. U razgovoru s nutricionisticom koja mi je slagala program jasno sam rekao ovo volim, a ovo ne volim. I obroci koji su mi bili složeni sadržavali su samo namirnice koje su mi ukusne. Također nije mi bilo teško složiti obrok, jer sam tražio namirnice koje su lako spravljive, ili se mogu kupiti u trgovini  Ljudi se obično boje hoće li ostati gladni. Mene je bilo više strah je li to previše stvari za jedan obrok, tako da nisam bio gladan. Rezultati su ubrzo postali vidljivi, otprilike po kilogram tjedno. Ukupna brojka za sad je na 15 kilograma manje. Uz pomoć Stockholmske dijete smršavio sam sa 114 na 99 kilograma.

- Što biste predložili ljudima koji imaju višak kilograma?

Promijenite prehrambene navike. Govori vam netko tko ima osjećaj da mu se sve prima čim se u društvu spomene hrana. Ali promjena prehrane je temelj svega. Uravnotežena prehrana, koja sadrži i proteine i masti i ugljkohidrate. I zadajte si da to bude na duže staze. Rezultati će brzo biti vidljivi.

Ovo nije uobičajena dijeta – to je najbolja odluka godine da živite bolje – bez prekomjerne težine! ODMAH UČINITE BESPLATNI TEST! Pridružite se dijeti već danas i ostvarite individualni plan mršavljenja uz najbolji popust!