Obavijesti

Promo sadržaj

Lesnina Zagreb East slavi rođendan

Lesnina Zagreb East slavi rođendan

Rođendanski vikend u Lesnini popusti od 15% do 60%!

Ovog vikenda prodajni centar Lesnina Zagreb East slavi svoj 21. rođendan! Veselje će biti prisutno tijekom cijelog vikenda ispunjenog zabavnim programom, a posebne pogodnosti i popusti dodatno će razveseliti sve kupce.

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj. U bogatoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije doma, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, dječjeg asortimana, vrtnog namještaja pa sve do najsitnijih detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan namještaj uz najbolje popuste i time s lakoćom opremiti svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman.

Kupce tradicionalno očekuju popusti i to čak do 60%*. Ponuda uključuje 15% na asortiman namještaja, roštilja, bijele tehnike te baby programa, 20% na opremu za dom, 30% na Dieter Knoll aparate te velikih 60% na Celina, Dieter Knoll i Welnova kuhinje po mjeri.

Inspirirajte se novim idejama za osvježenje svojeg doma i pritom uživajte u svim popustima i pogodnostima koje vas očekuju ovog vikenda u Lesnini Zagreb East!

Kreirajmo dom zajedno!

www.xxxlesnina.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti