Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetni kamp Škole lijepog čitanja za savršene praznike!

Ljetni kamp Škole lijepog čitanja za savršene praznike!
5

U Nacionalnom Parku Sjeverni Velebit, iznad Krasnarskog polja, u hotelu Degenija. Knjiga, svježi zrak, daleko od prometa i buke! Prijateljstvo, smijeh i poneka simpatija.. U dobrom društvu, čitanje je zabava

Radionice  imaju za dobrobit omogućavanje potpune slobode izražavanja bez straha i nesigurnosti uz savladane tehnike i vještine voditelja, glumaca ili spikera. Odavno je poznato koliko je čitanje važno za razvoj mentalnog i emocionalnog zdravlja. Ono poboljšava pamćenje, analitičko razmišljanje i komunikacijske vještine, proširuje vokabular, povećava kreativnost i empatiju prema drugim bićima te općenito podiže razinu kvalitete života.

Svakodnevno razvijanje vještine čitanja kroz radionice koje se održavaju dvaput dnevno po sat vremena, kako bi djeca savladala vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i dikcije te stekli samopouzdanje koje će im olakšati daljnje školovanje. Zvuk je uvijek sastavni dio našeg programa. Radionice su osmišljene tako da djeca dožive snimanje svojih glasova i slušanje istih što im daje drugačiju percepciju njihovog čitanja.  Imati će priliku biti radijski voditelji, urednici, producenti. Snimat će radijske jinglove i reklame te sudjelovati u kreiranju emisije “Dajmo da govore” koja se emitira svake subote na City radiju. Svaki polaznik kampa može nastaviti usavršavati čitanje na našim radionicama u Zagrebu tokom cijele školske godine.

Osmišljen je i sadržaj koji će nakon "pumpanja“ malih glavica a time i samopouzdanja, ojačati i tijelo i duh organizacijom različitih rekreativnih aktivnosti u prirodi, edukativno kreativne radionice te ekološku i radionicu o sigurnosti u prirodi.

Kamp se održava u terminima: 02.07 - 06.07., 20.08. - 24.08., i 27.08. - 31.08.

Ovaj kamp je spojio dva najvažnija temelja za život, čitanje i rekreaciju  koji ima cilj zainteresirati djecu i mlade za interpretacijsko čitanje, knjigu, govor, javni nastup,  povećati vokabular i time ojačati djetetovo samopouzdanje, a kroz rekreaciju i boravak u netaknutoj prirodi  zainteresirati ih za razmišljanje i istraživanje te brigu za okoliš i ekologiju, promovirajući pritom zdravi način života i ishrane.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj