Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetni posao uz značajne stimulacije za ljetni rad, očekuje vas i božićnica

Ljetni posao uz značajne stimulacije za ljetni rad, očekuje vas i božićnica
6

Plava Laguna, hotelska kompanija u zapadnoj Istri, i ove ljetne sezone zapošljava stotine sobarica, servira, konobara, kuhara, vrtlara...

Ako i nemate iskustvo u turizmu, a tražite idealan ljetni posao pogledajte što nudi ovaj istarski hotelski gigant. Jer što ne znate – sve će vas naučiti – bilo da vam je riječ o prvom poslu ili da ste se odlučili prekvalificirati.

A uvjeti su dosta dobri, osim najkonkurentnije plaće u turističkom sektoru, koja je individualna ovisno o stažu i iskustvu, čekaju vas i tisuću kuna ljetne stimulacije u mjesecima svibanj - rujan , kao i proporcionalni dio božićnice koja u svom punom obimu iznosi tri tisuće kuna. Osim stimulacije za ljetni rad i božićnice, zaposlenici Plave Lagune imaju još niz benefita, kao što su to mogućnosti posjeta zabavnim koncertima i sportskim događanjima, a oni najkvalitetniji mogu biti odabrani za radnika sezone, što sa sobom donosi novčane nagrade.

Regres za godišnji odmor, kao sva druga prava po kolektivnom ugovoru su osigurana, a za sezonske radnike i smještaj u jednom od personalnih domova, prijevoz do posla ako je potreban te tri topla obroka, sve o trošku poslodavca. Za radnike iz regije koji nisu hrvatski državljani osiguravamo i sve papire vezane uz radnu dozvolu, odnosno legalan rad u našoj zemlji.“, poručuje direktor ljudskih resursa Goran Kukurin.

Također, i oni bez iskustva u turističkom sektoru mogu pronaći mjesto za sebe, jer uz interne radionice i tečajeve, te uz sustavno mentorstvo, put kroz Plavu Lagunu je lakši.

Ana Marijanović već je osmu godinu u Plavoj Laguni, iako je po profesiji trgovkinja, Ana se prekvalificirala u slastičaku i pronašla se u tom zanimanju. O svome poslu u all inclusive hotelu Aurora Plava Laguna ističe: „U hotelu imamo razrađeni plan deserta, ali u kreiranju slastica imam slobodne ruke, mogu dati mašti na volju, a osim toga volim to što raspolažem dobrom opremom. Isto je i ostalim kolegama kuharima."

Ana Marijanović

Ispunjena obećanja i sjajna atmofera

"Imam odličnog šefa i direktora hotela, kao i izvrsne kolege među kojima vlada sjajna atmosfera.

Dobro mi je u Plavoj Laguni - imamo mogućnost napretka i razvoja karijere. Na raspolaganju su nam brojne edukacije i tečajevi te mi je cilj usavršavati svoje slastičarske vještine, a kolege pohađaju kuharske akademije“, ističe Ana.

Prednosti Plave Lagune su činjenica da uvijek ispoštuju sve dogovoreno i da vlada obiteljska atmosfera, no ipak ostavlja vremena i za hobije. Ana se tako u slobodno vrijeme bavi slikarstvom i izradom suvenira te tako svoju kreativnost koristi i kroz hobi, kao i kroz pripremu slastica.

Želite postati dio uspješnog tima, prijavite se na Facebook stranicu Posao u Plavoj Laguni, link https://bit.ly/3wbriu5!

Što vas čeka u sezoni 2022.?

Plava Laguna zajedno sa socijalnim partnerima postigla je dogovor oko novih uvjeta za radnike Plave Lagune kojim će se osnovna plaća za sve radnike, uključujući i sezonske strane radnike, povećati za 5,5 posto te više od 10.000 kuna dodatnih bonusa i stimulacija za svoje radnike.

Tako će recepcioner, konobar ili kuhar s pet godina staža, uz prosječne dodatke mjesečno zarađivati nešto više od 1000 eura neto. Najkvalificiraniji radnici s većim stažem mjesečno će zaraditi i do 1600 eura neto u samoj špici sezone. Plava Laguna također za sve radnike, bez obzira na njihov status, osigurava obrok o svom trošku, odnosno za sezonske radnike tri obroka dnevno i smještaj o trošku kompanije.

Plava Laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već više od 60 godina uspješnog rad, a posluje u tri destinacije – Poreču, Umagu i Rijeci. Plava Laguna u vrhuncu turističke sezone zapošljava oko 3000 ljudi, od čega više od polovice na jedan od oblika suradnje na neodređeno vrijeme. Plava Laguna ima otvorene natječaje za sezonske poslove - konobar, kuhar, vrtlar, kućni majstor, sobarica, serviri, čuvari na bazenu, recepcija, a prijaviti se može putem Facebook stranice odnosno putem linka: https://bit.ly/3wbriu5

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.