Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Luis Fonsi stiže u Zagreb! U prodaji ulaznice za koncert

Luis Fonsi stiže u Zagreb! U prodaji ulaznice za koncert
3

Ove godine, ljeto će se u Hrvatskoj zadržati malo dulje, sve do studenog, kada nam u zagrebačku Arenu dolazi autor Despacita - najpopularnije pjesme ovoga ljeta i najgledanijeg videa u povijesti You Tubea

VIDEO

Luis Fonsi u Zagreb dolazi 26. Studenog u sklopu svoje Love + Dance svjetske turneje. Fonsi, etablirani glazbenik koji iza sebe ima 8 studijskih albuma i 20 godina karijere, u Hrvatsku dolazi prvi puta, a najava njegova dolaska izazvala je val oduševljenja.

Ovoga ljeta neizbježna pjesma Despacito oduševila je glazbeni svijet i postala najgledaniji video u povijesti You Tubea – pogledana je do sada 3.856.193.129 puta. To je otprilike kao da ju je poslušalo više od pola zemaljske kugle. Na Billboardovoj US ljestivci se zadržala čak 16 tjedana što je apsolutni rekord koji stoji uz bok pjesmi 'One Sweet Day' od Mariah Carey i Boyz II Men. 
Popularnost Despacita ušla je u sve pore društva, a obradili su je mnogi glazbenici – od kojih je najpopularnija ona od Justina Biebera. Kada je Justin uskočio u 'Despacito vlak', stvar je postala nezaustavljiva. 
No, Luis Fonsi je mnogo više od Despacita. On je školovani glazbenik iz Puerto Ricoa sa 20 godina glazbene karijere i 8 studijskih albuma. Osim glazbe, bavi se i glumom pa je tako nastupao u jednoj meksičkoj sapunici, gostovao u dječjoj emisiji na Nickelodionu te se okušao u mjuziklu na Broadwayu.
Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male. Izvesti će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere, a kako to izgleda se može vidjeti na linku. 
U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u 'Despacito vlak'  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.

https://www.facebook.com/luisfonsiarenazagreb/

http://www.luisfonsi.com/

ULAZNICE:
Ulaznice za koncert Luisa Fonsija mogu se kupiti na www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima od 185 kuna na dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve