Obavijesti

Promo sadržaj

Meizu pametni telefoni: Meizu Pro7 i Meizu M6 i M6 Note

Meizu pametni telefoni: Meizu Pro7 i Meizu M6 i M6 Note
1

Meizu pametni telefoni koriste Android Flyme operativni sustav, a podijeljeni su u dvije linije: PRO seriju za čiste profesionalce i M seriju koja nudi najbolju kvalitetu i iskustvo za mlade korisnike

U Zagrebu su 27.10.2017. uz hologramsku prezentaciju predstavljeni novi MEIZU pametni telefoni.

Mobis electronic, jedan od pionira mobilne industrije u regiji, ove godine slavi 25 godina aktivnog poslovanja na tržištu. Danas je uvoznik i distributer brojnih vrhunskih brendova, a najnoviji među njima je MEIZU koji se od 2003. do danas etablirao među top kineske proizvođače i globalno je poznat kao brend koji vrhunsku tehnologiju i inovacije donosi u cjenovno atraktivnom rangu. Novom suradnjom s Mobisom, Meizu je postao široko dostupan na hrvatskom tržištu, a uskoro i u zemljama regije. 
Meizu pametni telefoni koriste Android Flyme operativni sustav, a podijeljeni su u dvije linije: PRO seriju za čiste profesionalce i M seriju koja nudi najbolju kvalitetu i iskustvo za mlade korisnike.

Zvijezda večeri svakako je bio Meizu PRO 7, revolucionaran uređaj s dva zaslona. PRO 7 čini divovski skok u inovativnosti jer se odvaja od tradicionalnog Meizu dizajna nudeći prednji i stražnji zaslon te prednju i dvostruku stražnju kameru. Stražnji 1.9 inčni zaslon zaista pomiče granice očekivanog. Ovaj mali zaslon osjetljiv na dodir prikazuje veliki broj notifikacija i informacija, od trenutnog vremena, do broja koraka, najave sastanaka ili poruke koja je upravo stigla. Definiranjem postavki korisnik sam određuje što najviše treba i želi vidjeti na zaslonu. Odmah iznad stražnjeg zaslona nalaze se dvije kamere od 12 MP, sa 6 leća, za fantastične fotografije korisnikovih najdražih trenutaka.

U težnji ka savršenstvu, kod PRO modela implementirne su sve kompanijine inovacije i vrhunska tehnologija izrade pa tako Meizu PRO 7 revolucionaran uređaj s dva zaslona nudi korisniku nesvakidašnje iskustvo korištenja a vizualno i dizajnom izgleda savršeno. 

Tri glavne značajke Meizu PRO 7 modela su: savršen dizajn i tehnologija, jedinstveni stražnji zaslon i vrhunsko korisničko iskustvo. Pro 7 i dalje je izuzetno tanak, debljina uređaja je samo 7,3mm, čime je Meizu ponovno dokazao da inovacije ne zahtijevaju nužno kompromis s dizajnom.

Iz M serije predstavljena su dva modela čiji se dolazak na naše tržište očekuje krajem godine: M6 i M6 Note. U M seriji želja kompanije je pružiti najbolju kvalitetu i iskustvo za mlade korisnike, imajući u vidu intenzivno korištenje mobitela za igranje igrica i konzumaciju videa.

Meizu M6 je pametni telefon sa zaslonom veličine od 5,2 inča, vrlo jednostavan za korištenje, dugotrajan i izdržljiv. Pored zaštitnog premaza protiv otisaka prstiju, prednja strana uređaja odlikuje se multifunkcionalnom home tipkom. Otključavanje zaslona pomoću otiska prsta za manje od 0,2s karakteristika je flagship modela, no kod Meizua se time ponosi i model M6. Na prvi pogled čini se da je M6 smješten u metalnom kućištu. Zapravo, radi se o posebnoj tehnologiji obrade polikarbonatne baze raspršenim česticama metalne prašine. Dok polikarbonatno kućište visi u vakumiranom prostoru, kontroliranim isparavanjem se metalne čestice jednoliko raspršuju po površini. Ona ostaje neprovodljiva, a dobiva poseban metalni sjaj. Sam logotip i linije uređaja precizno su laserski izrezane. 

Meizu M6 dolazi s Flyme 6.0, najnovijom verzijom ovog operativnog sistema baziranog na Androidu 7. Za razliku od brendova koji selektivno na svoje modele apliciraju nove verzije Androida, kod Meizua je specifično što izdavanjem nove verzije Flyme operativnog sistema on dolazi na sve aktualne modele, pa tako i kod osnovne M serije. 

Novi Meizu M6 Note, telefon je vrhunskih karakteristika s Qualcomovim Snapdragon 625 chipsetom. M6 Note je prvi ali sigurno ne i posljednji model sa Snapdragon procesorom budući da su kompanije sklopile ugovor o dugoročnoj suradnji. Ovaj osmojezgreni procesor uređaju je donio čak 41% više procesorske i 71% više grafičke snage u odnosu na prethodni model, što uz snažnu bateriju od 4000 mAh čini M6 note pravim gaming mobitelom.

Meizu nastavlja inovirati. Na pozadini uređaja nalazi se jedinstveni interaktivni LED flash s 4 različite LED-ice. Različitom temperaturom boje i redoslijedom blinkanja flash pruža informaciju o dolaznom pozivu, alarmu, primljenoj poruci ili bilo kojoj notifikaciji postavljenoj u Flyme postavkama. 

M6 Note od svog prethodnika nasljeđuje savršeno dimenzionirani 5,5 inčni Full HD zaslon, a poboljšani grafički procesor Adreno 506 bolje izražava boje i kontrast, čineći sliku realnijom i živahnijom. 

Kamera je za mnoge jedna od najbitnijih stavki pri odabiru mobilnog uređaja. Meizu je u suradnji sa Sonyjem za svoje uređaje odabrao vrhunske kamere, kako stražnje, tako i prednje. M6 note ima  16 MP prednju kameru, dok na pozadini nalazimo čak dvije – glavnu kameru od 12 MP i dopunsku od 5 MP. 

Rijetkost uređaja u ovoj kategoriji je opremljenost SLR mehanizmom za fokusiranje, kao i istovremeno fokusiranje obje leće što daje brzinu i točnost. 

Meizu pametni telefoni ističu se dizajnom, tehnologijom proizvodnje i brojnim inovacijama u cjenovno atraktivnom rangu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.