Obavijesti

Promo sadržaj

MG4 Electric modelu dodijeljena nagrada EuroNCAP Pet zvjezdica za sigurnost

MG4 Electric modelu dodijeljena nagrada EuroNCAP Pet zvjezdica za sigurnost

MG4 Electric postiže najvišu ocjenu tijekom najnovijeg kruga Euro NCAP testiranja sigurnosti

● Ocjena od pet zvjezdica dodijeljena cijelom trenutnom asortimanu MG4 modela
● Europska referentna ocjena sigurnosti automobila koju podupire MG Pilot; paket aktivnih vozačkih sustava koji je standardno dostupan na ovom MG4 Electric modelu

Tvrtka MG Motor Europe objavila je da je njen novi potpuno električni MG4 hatchback postigao maksimalnu Euro NCAP ocjenu sigurnosti od pet zvjezdica.

Kao dio rigoroznog procesa testiranja – koji ispituje sigurnost djece i odraslih putnika, zaštitu ranjivih sudionika u prometu i sigurnosne pomoćne funkcije vozila – Euro NCAP je dodijelio pet zvjezdica svim trenutnim specifikacijama MG4, uključujući standardne, udobne i luksuzne inačice opreme modela.

Sva MG4 vozila opremljena su MG Pilotom, sveobuhvatnim paketom sigurnosne opreme dizajniranom da ponudi dodatni sloj zaštite. Sustavi pomoći za vozača, uključujući aktivno kočenje u nuždi, prilagodljivi tempomat, pomoć za održanje u voznoj traci i upozoravanje vozača uključeni su kao standard u cijeloj ponudi. Inteligentna pomoć za duga svjetla i pomoć za ograničenje brzine
također su uključeni kao dio jednostavnog, intuitivnog paketa sigurnosnih značajki koje štite putnike i druge sudionike u prometu.

Euro NCAP rezultat također označava prvi rezultat testiranja koji uključuje MG-ovu modularnu skalabilnu platformu (MSP) – novu, prilagodljivu arhitekturu vozila dizajniranu da podupre sljedeću generaciju MG automobila diljem Europe.

Od 1997. godine, Europski program za ocjenu novih automobila mjerilo je za sigurnost novih vozila u prodaji u Europi – pomažući potrošačima da donesu informirane odluke pri odabiru svog sljedećeg vozila. Euro NCAP provodi sveobuhvatne, objektivne i neovisne procjene sigurnosti, sada uzimajući u obzir standardne pomoćne sustave i pasivnu sigurnost.

Prošli i sadašnji rezultati testiranja vozila dostupni su na www.euroncap.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata