Obavijesti

Promo sadržaj

Mjesec dana do prvog samostalnog koncerta The Curea u Hrvatskoj!

Mjesec dana do prvog samostalnog koncerta The Curea u Hrvatskoj!

The Cure, jedan od najznačajnijih bendova alternativne rock glazbe po prvi put u svojoj 42-godišnjoj karijeri održat će samostalni koncert u Hrvatskoj.

Koncert najavljen za 27. listopada 2022. u Areni Zagreb dio je turneje The Cure Tour Euro 22, na kojoj će The Cure održati 44 koncerta u 22 zemlje. 

Publika u Zagrebu imat će priliku u 135-minutnom nastupu čuti i nove pjesme s albuma koji bi trebao izaći prije početka turneje i koji donosi novih 67 minuta jedinstvenog The Cure zvuka. Naime, posljednji The Cure album “4:13 Dream” izašao je 2008. godine.

Cijene ulaznica za koncert 27. 10. 2022. kreću se od 175 do 650 kuna, a dostupne su na EVENTIM.HR.

24SATA VODI TE NA THE CURE, SVE ŠTO TREBAŠ JE NAPISATI ZAŠTO BAŠ TI TREBAŠ IĆI NA KONCERT: 
The Cure koncert nagradni natječaj

Izvlačenje sretnih dobitnika je  3. 10. 2022. u 14 sati, a objava će biti isti dan u 16 sati na portalu 24sata.

Ovi indie rock pioniri do sada su objavili 13 studijskih albuma, više od 40 singlova, njihovi albumi su prodani u 30 milijuna kopija širom svijeta, a tu je i niz live albuma, soundtrackova, knjiga… The Cure je svojom glazbom obilježio živote generacije obožavatelja, a iako ih je  teško svrstati u pojedinačan glazbeni žanr, utjecali na formiranje nekolicine njih kao što su goth rock, new wave i post-rock. U 2019. pet članova The Curea svečano su primljeni u Rock & Roll Hall of Fame.

The Cure je oformljen 1978. godine u gradu Crawley u Engleskoj, a od prvog koncerta te iste godine The Cure je do sada odsvirao preko 1,500 koncerata, a upravo su živa svirka  i direktan kontakt s publikom ono što The Cure radi najbolje. Tako su i prije dvije godine od NME-a proglašeni najboljim festivalskim headlinerima, što samo dokazuje njihovu ljubav prema pozornici. The Cure Euro 2022 turneja bit će prva nakon koncerata održanih 2019., godini u kojoj su slavili 40 godina postojanja, te 30 godina od izlaska kultnog albuma “Disintegration” iz 1989. s kojim su osigurali su titulu jednog od najboljih britanskih bendova u posljednjih 50 godina. Iste godine, nakon festivalske turneje od tri mjeseca održali su epski trosatni koncert u Mexico Cityju. U Areni Zagreb nas tako očekuje punih 135 minuta čiste The Cure koncertne energije i zanosa, kojoj će predhoditi nastup predgrupe The Twilight Sad.

Za više informacija posjetite:

thecure.com
Instagram
Facebook
Instagram

SRETNI DOBITNICI KOJI SU OSVOJILI U NAGRADNOM NATJEČAJU PO DVIJE ULAZNICE ZA KONCERT SU:

Željka Merdžan

Goran Zrnčić

Ivan Grobenski

Tonka Trutin

Iva Matić

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.