Obavijesti

Promo sadržaj

Naturavita Uvin H čaj - najbolji prijatelj zdravog mjehura

Naturavita Uvin H čaj - najbolji prijatelj zdravog mjehura
1

Vrhunska kvaliteta Naturavitinih čajeva nikada se nije spustila, a ostaje na vrhu čajne piramide. Pomno odabrano i organski uzgojeno bilje jamči kvalitetu i sigurnost konzumacije čajeva

Naturavita Uvin H čaj najpoznatiji je čaj za borbu protiv upala mokraćnih puteva. Njegova povijest seže u 1977. godinu kada se i prvi puta našao na tržištu. Njegova svojstva odlična su za borbu protiv bolesti poput cistitisa, uretritisa i nefritisa. Glavni sastojak kojemu možemo zahvaliti za  eliminaciju mikroba, arbutin, lako se apsorbira u želucu i dospijeva u urinarni trakt. Na taj način nakon svakog izlučivanja stvara osjećaj olakšanja. 

Osim što pomaže izlučiti bakterije iz mokraćnoj mjehura, dobar je i za eliminaciju bakterija i toksina iz crijeva. Na taj način, Naturavita Uvin H čaj blagotvorno djeluje kod dijareje, a omogućava i hidrataciju nakon pretjeranog gubitka vode. Njegovo ljekovito djelovanje može se koristiti i u borbi protiv upale jajnika i upale prostate. Dakle, osim ženama pomaže i muškarcima. Učestalo noćno mokrenje, teško uriniranje i isprekidan mlaz može uputiti na povećanje prostate. Naturavita Uvin H čaj pravi je izbor pri pomoći eliminacije ovih neugodnih simptoma i olakšavanja daljnjeg mokrenja

Ljekovita svojstva uvin h čaja dolaze iz biljke medvjetke po kojoj je i dobio ime. Kao glavni sastojak svakog uvinog čaja, medvjetka se ne nalazi u svakom čaju u istoj dozi. Naturavita Uvin H čaj sadrži pomno odabranih šest biljaka od kojih je jedna i medvjetka u količini od 30 %. No, nije svako bilje kvalitetno uzgojeno. Naturavita Uvin H čaj ima najdulju tradiciju i drži do kvalitete sastava čajeva pa isto provjerava raznim analitičkim metodama. Sve metode i analize te provjere kvalitete Naturavitinih čajeva dovele su njezin uvin h čaj do kategorije dodatka prehrani. 

Vrhunska kvaliteta Naturavitinih čajeva nikada se nije spustila, a ostaje na vrhu čajne piramide. Pomno odabrano i organski uzgojeno bilje jamči kvalitetu i sigurnost konzumacije čajeva. Analizom mikrobiološke čistoće te provjere kemijske i fizičke kontaminacije, kontroliran je postupak proizvodnje koji se primjenjuje i na proizvodnju Naturavita Uvin H čaja. Očuvanje kvalitete i povjerenja potrošača ukazuje na sigurnost konzumacije Naturavita Uvin H čaja koji do danas obiluje ljekovitim i kvalitetnim biljem koje čeka na konzumaciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!