Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
2

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Varaždinska kompanija Marlex najveći je domaći proizvođač PVC stolarije,  ALU bravarije i IZO stakla, a struka je svrstava u jednu od najboljih i najuspješnijih proizvođača.

Zašto najbolji?

Profili koje koristimo: 

  • ENERGETO - najbolji tro brtveni sistem PVC profila (treća brtva je specijalno dizajnirana i sastavni je dio profila – naši konku¬renti vrlo često treću brtvu imaju od gume koja je porozna i ima vrlo kratak rok trajanja) u tom sistemu se ne koristi čelik već su profili ojačani specijalnim Powerdur® stripes by BASF materijalom koji se koristi u NASA programu avio i auto industriji i služi kao ojačanje u cijelom okviru i koji se spaja na svi kutovima, puno je lakši i čvršći te se može 100% reciklirati. m. Sa ENERGETO prozorima drastično smanjujete potrošnju energije u Vašem kućanstvu!

Okovi koje koristimo:

  • već u osnovnoj ponudi su samo ventilirajući okovi i njihova je startna nosivost 120 kg i u osnovnom je paketu. Svi sistemi su certificirani po TÜV standardu. Osim navedenih prednosti u materijalima tu su i vrhunski strojevi posljednje generacije, te vrijedne ruke svih naših 246 djelatnika koji daju finalni pečat Marlex sistemima prozora i vrata.

Staklo koje koristimo je pametno

  • PLANITHERM 4S EVOLUTION staklo koje se prilagođava atmosferskim prilikama u svim godišnjim dobima npr. tijekom ljeta reflektira dva puta više energije nego ijedno drugo obično staklo (dvostruko ili trostruko). Održava idealnu tempe¬raturu u prostoru i smanjuje troškove klimatizacije ograničenjem količine solarne energije koja ulazi u kuću, smanjuje potrebu za korištenjem klima uređaja. Isto se događa i po zimi kada sprečava ulazak hladnoće i opet samim time smanjuje troškove grijanja. Kada je vani oblačno staklo se otvara i postaje transparentnije da bi propustilo što više svjetlosti u prostor isto tako kada je vani sunčano staklo se samo zatamnjuje i sprečava ulazak previše svjetla i stvara ugodnu atmosferu u prostoru.

720 kombinacija stakala je garancija da imamo rješenje za sve izazove!

17 godina iskustva u PVC i ALU stolariji, 47 partnera i distributera na području republike Hrvatske, 5 prodajnih salona u Italiji, Francuskoj Austriji i Njemačkoj i veliki broj odrađenih projekata od kućnih do velikih investitora garancija su pouzdanosti i kvalitete naših proizvoda.

Ne dozvolite da vam novac izlazi kroz prozor, naša je stolarija dostupna svakome,  a svakako provjerite i zatražite ponudu za Vas kod Vama najbližeg MARLEX partnera ili distributera.

MARLEX prodajna mreža