Obavijesti

Promo sadržaj

Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti

Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti
2

Kada se dogode zdravstveni problemi, želimo ih riješiti što kvalitetnije i brže, bez dugih čekanja

Trendovi govore da je briga o zdravlju ljudima sve važnija i svijest da osnovno zdravstveno osiguranje nije uvijek dovoljno sve je raširenija. Stoga su razne vrste dodatnih i dopunskih zdravstvenih osiguranja sve popularnija jer pokrivaju troškove brojnih pregleda i pretraga u vrhunskim privatnim poliklinikama.

No, to nisu jedni razlozi za njihovu sve veću popularnost, pogotovo kada govorimo o Dodatnom zdravstvenom osiguranju.

Zašto uzeti Dodatno zdravstveno osiguranje?

Ivan Grgić, direktor Službe za osobna osiguranja u Croatia osiguranju ističe kako preko dodatnog zdravstvenog osiguranja građani mogu bez dugih čekanja obaviti brojne preglede i pretrage.

"Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje specijalističke preglede kod vrhunskih stručnjaka u privatnim poliklinikama i specijalnim bolnicama. U pravilu klijenti preglede mogu obaviti već par dana nakon narudžbe, a za neke preglede ne čekaju duže od jednog dana. Na taj način se bolesti i stanja mogu dijagnosticirati u vrlo kratkom roku, što je jedan od ključnih faktora uspješnog liječenja“, navodi Ivan Grgić.

Posebno treba istaknuti kako se svi pregledi uz policu dodatnog zdravstvenog osiguranja obavljaju u vrhunskim i modernim zdravstvenim ustanovama u cijeloj Hrvatskoj koje koriste uređaje najnovije generacije. Na raspolaganju su im i vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u medicini.

"Osim svega navedenog, klijenti se na ugovaranje dodatnog zdravstvenog ugovaranja odlučuju i zbog pristupačne cijene. Naime, dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom i brojnim specijalističkim pregledima može se ugovoriti za već od 21 eura mjesečno što nije velika cijena za naše zdravlje", zaključuje Grgić.

Što sve pokriva Dodatno zdravstveno osiguranje

Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede među kojima su i oni na koje se nerijetko čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke postupke u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona. Sve su to pregledi koji mogu otkriti brojne zdravstvene probleme u ranoj fazi kada su šanse za izlječenje puno veće. Detalje o policama Dodatnog zdravstvenog osiguranja možete naći na crosig.hr.

Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume