Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti

Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti
2

Kada se dogode zdravstveni problemi, želimo ih riješiti što kvalitetnije i brže, bez dugih čekanja

Trendovi govore da je briga o zdravlju ljudima sve važnija i svijest da osnovno zdravstveno osiguranje nije uvijek dovoljno sve je raširenija. Stoga su razne vrste dodatnih i dopunskih zdravstvenih osiguranja sve popularnija jer pokrivaju troškove brojnih pregleda i pretraga u vrhunskim privatnim poliklinikama.

No, to nisu jedni razlozi za njihovu sve veću popularnost, pogotovo kada govorimo o Dodatnom zdravstvenom osiguranju.

Zašto uzeti Dodatno zdravstveno osiguranje?

Ivan Grgić, direktor Službe za osobna osiguranja u Croatia osiguranju ističe kako preko dodatnog zdravstvenog osiguranja građani mogu bez dugih čekanja obaviti brojne preglede i pretrage.

"Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje specijalističke preglede kod vrhunskih stručnjaka u privatnim poliklinikama i specijalnim bolnicama. U pravilu klijenti preglede mogu obaviti već par dana nakon narudžbe, a za neke preglede ne čekaju duže od jednog dana. Na taj način se bolesti i stanja mogu dijagnosticirati u vrlo kratkom roku, što je jedan od ključnih faktora uspješnog liječenja“, navodi Ivan Grgić.

Posebno treba istaknuti kako se svi pregledi uz policu dodatnog zdravstvenog osiguranja obavljaju u vrhunskim i modernim zdravstvenim ustanovama u cijeloj Hrvatskoj koje koriste uređaje najnovije generacije. Na raspolaganju su im i vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u medicini.

"Osim svega navedenog, klijenti se na ugovaranje dodatnog zdravstvenog ugovaranja odlučuju i zbog pristupačne cijene. Naime, dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom i brojnim specijalističkim pregledima može se ugovoriti za već od 21 eura mjesečno što nije velika cijena za naše zdravlje", zaključuje Grgić.

Što sve pokriva Dodatno zdravstveno osiguranje

Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede među kojima su i oni na koje se nerijetko čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke postupke u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona. Sve su to pregledi koji mogu otkriti brojne zdravstvene probleme u ranoj fazi kada su šanse za izlječenje puno veće. Detalje o policama Dodatnog zdravstvenog osiguranja možete naći na crosig.hr.

Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central