Obavijesti

Promo sadržaj

Nova pjesma Antonije Šole: Dok slušam radio - ekskluzivno

Nova pjesma Antonije Šole: Dok slušam radio - ekskluzivno
1

Sveprisutan dio našeg života, ‘prozor’ u svijet oko nas, radio nije samo medij, već slobodno možemo reći i umjetnost. Na sebi svojstven, samozatajan način, nezaobilazan i itekako značajan u prenošenju informacija

Svakodnevnim postojanjem u našem životu, dan bez radija je nezamisliv. On je uvijek sa nama, uz nas, naš najbolji prijatelj. Uz njega dijelimo radost i tugu, provodimo vrijeme na poslu, vrijeme sa dragim ljudima, vozeći se u automobilima, ili kada smo kod kuće. Jednostavno uz njega živimo život.

Radijsko srce uvijek kuca za svoje slušatelje!

Upravo kako bi podsjetili na važnost radija kao medija, ali i zahvalili svim slušateljima zbog kojih radio i postoji, nastala je himna projekta ‘Radijsko srce’, pod nazivom ‘Dok slušam radio’. Pjesma je djelo Antonije Šole, jedna od najizvođenijih mladih autorica, koja potpisuje i mnoge hitove poznatih estradnih zvijezda.

‘Kad sam sa svojim timom razgovarala o himni za projekt „Radijsko srce“ i o tome, kako bi trebala zvučati pjesma koja bi najbolje predstavila ono sto želimo postići ovim projektom, riječi vodilje bile su mi: radio, srce i osjećaj.

Melodiju u glavi imala sam čim sam otišla sa sastanka, a ljetos na moru razmišljala sam o tome, koju poruku želim osjetiti u tekstu.

Sjetila sam se kako smo nekada slušali radio i na kazete snimali omiljene pjesme, ali i radili mixeve tih pjesama sami i poklanjali simpatiji. Neke pjesme nas vrate točno u trenutak, koji nas podsjeća na neke stare ljubavi, na prijateljstva, na važne i posebne događaje u životu kada smo htjeli zaustaviti vrijeme.

Upravo su te pjesme kao neke male vremenske kapsule, koje nas vraćaju u neka druga vremena. Nadam se kako će i ova pjesma biti takva, te da ćemo je zajedno pjevati na nadolazećoj  turneji i koncertima.’ - komentirala je Antonija Šola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.