Obavijesti

Promo sadržaj

Nova predavačica Gordana Nikolić znanjem pokazuje zašto je prva u mnogočemu

Nova predavačica Gordana Nikolić znanjem pokazuje zašto je prva u mnogočemu
2

Nova predavačica na SkillBox-u, doktorica ekonomskih znanosti i dekanica Veleučilišta PAR u Rijeci ruši sve predrasude

Znanje i konstantno usavršavanje jedini su put koji vas može dovesti do uspjeha ali isto tako jako je važno biti svjestan da ono što vrijedi danas, više ne vrijedi sutra. Baš kao i sve ostalo, u vremenu u kojem živimo, i znanje se brzo mijenja. Mijenjaju se teorije koje u praksi postaju zastarjele, mijenjaju se sustavi koji priznaju jedino rad na sebi i daljnja usavršavanja. Na tom putu uspjeha, jako je bitno biti u korak s vremenom, ali i s onim što se od vas traži. I koliko god se činilo dosta zahtjevno, lakše je kada to ulaganje u nas same shvatimo kao jedino ispravno i najbolje za nas pa time i za društvo.

Upravo zato predstavljamo vam novu predavačicu, doktoricu ekonomskih znanosti, dekanicu Veleučilišta PAR u Rijeci, Gordanu Nikolić.

Gordana Nikolić, završila je Pomorski fakultet, smjer tehnologije prometa. Akademsku karijeru započela je 1998.godine na Ekonomskom fakultetu u Rijeci kao stručni suradnik gdje je i stekla akademsku titulu magistra ekonomskih znanosti iz područja menadžmenta te 2009. godine i titulu doktora ekonomskih znanosti. Od 2006.godine započinje predavati na Visokoj poslovnoj školi u Višnjanu te radi na izradi nastavnog plana i programa, samoanalizi stručnog studija te akreditaciji stručnog i specijalističkog diplomskog studija.

I onda je krenula....

Shvatila je u tom trenutku kako je njena misao puno više od trenutne koja je bila u tom periodu i da puna znanja, želje da promjeni mnoge stvari u obrazovnom sustavu, mora sama krenuti na put promjene. Gledajući samo naprijed, hrabro se odupirući izazovima, vjerovala je jedino u svoje rezultate.

Osnivačica je i direktorica Poslovne Akademije Rijeka (PAR d.o.o.) koja je u suradnji s BA Nordhessen pokrenula prvi međunarodni stručni studij iz područja menadžmenta u Rijeci. Od 2011. godine obavlja funkciju dekanice Visoke poslovne škole PAR, danas Veleučilišta PAR te je nositelj kolegija iz područja menadžmenta.

Kao jedina žena u Republici Hrvatskoj koja je osnovala i pokrenula privatno veleučilište, godinama se usavršavala se diljem svijeta uključujući i Harvard Business School u području kreiranja poduzetničkih sveučilišta.

Gordana je uvrštena u knjigu '100 hrvatskih lidera', proglašena je Poduzetnicom 2014.g., iste godine izabrana za WED ambasadoricu u Hrvatskoj, u 2019.g. izabrana je kao potpredsjednica Global Women Leaders Committee-a koji okuplja žene u svjetskoj mreži poslovne anđele. Krajem 2022. godine na Women Economic Forumu u New Delhiju dobila je nagradu „Žena desetljeća“ te počasni doktorat jednog od prestižnijih indijskih sveučilišta čime se još jednom potvrđena njena međunarodna prepoznatljivost u osnaživanju žena i poticanju akademske izvrsnosti. Kao globalni lider i uzor ženama diljem svijeta, doc.dr.sc.Gordana Nikolić unutar mreže G100, vodi sektor visokog obrazovanja. G100 eminentni je klub 100 svjetskih žena liderica u 100 sektora, a uključuje dobitnike Nobelove nagrade, bivše šefove država, ministre, poslovne žene, filantrope, investitore, poduzetnike, korporativne i društvene vođe.

Ove godine postaje i predavačica naše digitalne platforme Skill Box na što smo izuzetno ponosni.

Teme Skill Box predavanja:

  • Od sna do stvarnosti
  • Navigacija lokalnim vodama
  • Povezivanje s Harvardovim uvidima
  • Stvaranje poduzetničkog sveučilišta
  • Uspon u društvu koji potiče utišavanje
  • Žene bez PARdona, Mentorstvo i Coaching
  • EU4DUAL Trijumf
  • PAR International Leadership Conference – PILC
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje