Obavijesti

Promo sadržaj

Nova receptura grilla za novu razinu gastro užitka

Nova receptura grilla za novu razinu gastro užitka
2

Nova, još bolja receptura ćevapa i pljeskavica iz mesnica Ravlić donosi nove razine gastro užitka.

Neodoljivi okusi uz obećavajuću sočnost prema pomno odabranim začinima i prilagođenim načinima obrade rezultirali su vrhunskim proizvodima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Iskustvo i tradicija uz uvažavanje zahtjeva kupaca ponovno ističu mesnice Ravlić kao vodećeg proizvođača mesa i mesnih prerađevina, a čiji proizvodi su prepoznati među najboljim i najkvalitetnijim na tržištu. Razlog tomu je svakako meso uzgojeno na domaćem tlu u strogo kontroliranim uvjetima te obrađeno u najmodernijim pogonima, a za čiju ispravnost i kvalitetu garantiraju brojni certifikati koje Mesna industrija Ravlić posjeduje.  

Novi ćevapi i pljeskavice iz Ravlića jamče jednaku kvalitetu i sočnost  priprema li ih se na roštilju ili na grill tavi u vlastitoj kuhinji.  Planirate li roštilj zabavu ili ukusan ručak za vašu obitelj, osim ponude poboljšanih proizvoda, mesnice Ravlić sve do 30. lipnja nude 10% popusta na sve za roštilj kako bi njihovi kupci uživali u vrhunskoj ponudi po povoljnijim cijenama.  

Mesnice Ravlić su ove mesne delicije podignule na novu razinu gastro užitka te su postali, uz već neizostavni, i neodoljivi dio svakog roštilja u kojem će jednako uživati sve generacije u svim okruženjima i svim načinima pripreme.  

Krenite već danas u najbližu mesnicu Ravlić po najukusnije sastojke za roštilj i to po povoljnijim cijenama, a koje je posebno za vas odabrao vaš omiljeni mesar.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata