Obavijesti

Promo sadržaj

Obavezni ljetni popis: najbolji tulumi i festivali na jednom mjestu

Obavezni ljetni popis: najbolji tulumi i festivali na jednom mjestu
1

Unatoč činjenici da ljeti manje spavamo, zahvaljujući sunčevim zrakama ipak imamo više energije, češće se smijemo i općenito smo sretniji. Ljeto je zato mnogima omiljeno godišnje doba kada se osjećamo življi no ikad, spremni za avanture života

A kako vam ovog ljeta nijedna prilika za avanturu ne bi promakla, trebat će vam mobilna aplikacija 'LikeUs' pomoću koje u samo par klikova možete pronaći sve najbolje festivale, klubove i evente u Hrvatskoj. 

Popis najboljih mjesta za noćne provode, ali i za ispijanje kave, ažurira se svakodnevno, a uz česte nagradne natječaje moguće je lako osvojiti upad u klubove ili ulaznice za festivale. Za sudjelovanje u nagradnim igrama dovoljno je QR čitačem, koji je integriran u aplikaciju, skenirati kodove na računima u određenim klubovima i tako skupljati bodove. 

'LikeUs' za korisnika pronalazi događaje u njegovoj blizini, no pomoću mnogobrojnih filtera pretraživati se mogu i eventi u drugim gradovima, i to po datumu, vrsti glazbe, ponudi pića... 

Za bolji vizualni prikaz klubske scene 'LikeUs' ima i interaktivnu kartu na kojoj su događanja označena 'pinovima'. Odabirom određenog 'pina' otvara se zaslon sa svim bitnim informacijama o lokaciji poput rasporeda događanja, popisa izvođača, fotografija kluba i preciznih uputa na Google mapi kako do njega doći.

Ovog ljeta svoju energiju usmjerite samo na najbolje tulume uz ‘LikeUs’ aplikaciju koju za iPhone možete preuzeti ovdje, a za Android ovdje. 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.