Obavijesti

Promo sadržaj

Ona prava, napokon Ambienta u Zagrebu! Pridružite nam se

Ona prava, napokon Ambienta u Zagrebu! Pridružite nam se
6

AMBIENTA, 43. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu

 Na 20.000 četvornih metara, u punih sedam paviljona (7A, 7, 8, 8A, 9, 11A, 10A) i 323 izlagača iz 25 zemalja, ove godine bit će prezentirana u redizajniranom obliku i to kroz tematske cjeline:

  • AmbiDOM predstavlja sve vrste namještaja, parketa, vrata, prozora i dekora
  • AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve
  • AmbiENERGO predstavlja drvo u energetici
  • AmbiDESIGN DISTRICT predstavlja novitete u industriji namještaja te nove trendove uređenja interijera

Ambienta ove godine kroz priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i proizvodnji potvrđuje status najvažnijega poslovnog događaja drvne industrije u Hrvatskoj. Kroz proizvode primarne prerade i drvne građe, preko stolarije i podnih obloga do namještaja bit će predstavljene brojne mogućnosti korištenja drva kao potpuno prirodne i obnovljive sirovine.

U partnerskoj suradnji s Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri HGK, snagu i potencijale drvne industrije predstavit će najznačajniji domaći proizvođači kao što su Spin Valis, Contorte, Prima namještaj i drugi proizvođači i izvoznici; Pan Parket i PPS Galeković među najvećim su domaćim proizvođačima parketa i podova; Šerif export-import Glina i Cedar Kastav, značajni su u pilanskoj obradi i izvozu drvnih prerađevina te Spačva i DI Slavonija kao proizvođači furnira, prozora i vrata, parketa, a tu su i proizvođači peleta Šišarka, Drvenjača, Mundus Viridis...

 

Design district održava se prema ugledu na svjetske sajmove na kojima su dizajnerski proizvodi odvojeni i posebno naglašeni, a na njoj će se pokazati ultimativna dostignuća domaćih i stranih renomiranih dizajnera. Moderna kretanja podrazumijevaju inovacije i poboljšanja, kreću se prema ekologiji i očuvanju okoliša, miješanju stilova s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad.

Tako ćemo imati prilike vidjeti dizajnerske izloške iz područja namještaja, kuhinja, kupaonica, uredskog namještaja i namještaja za opremanje objekata, školskih i predškolskih objekata,  rasvjete, zavjesa i ostalih proizvoda za unutrašnje uređenje koje će pokazati: A1 format, Admiral, Buba interijeri dizajn, Cedrus, Dizz Concept, Drvostil, Duplić i Duplić, Klizi, Era grupa, Galeković Design, Interijer Color, Javorović, Stolarija Knapić, Naprijed, Slavonija drvna industrija, Sven, tapetarija Franjić i Teding.  

U paviljonima AMBIENTE pokazat će svoje novitete hrvatski i inozemni izlagači sa programima svih vrsta namještaja, proizvoda za unutrašnje i vanjsko uređenje, repromaterijala, strojeva za drvnu industriju i vrata i prozora.

Reprezentativan izložbeni program pokazat će i kolektivni nastup devetnaest kineskih izlagača u organizaciji Kineske komore za međunarodnu trgovinu, (CCOIC), Hebei. Također, svoj program izložit će i hrvatski obrtnici u organizaciji Hrvatske obrtničke komore.

U  pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni grad Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, te sve sastavnice Zagrebačkog holdinga.

Potporu projektu daju i resorna ministarstva; Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo obrta i poduzetništva, Ministarstvo gospodarstva te Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska  udruga poslodavaca i Hrvatske šume.

Uz snažan stručni program, brojne prostorne i zabavne atrakcije te brojne  nagrade za posjetitelje od kojih izdvajamo kuhinju po odabiru u vrijednosti od 30.000 kuna, svatko može pronaći  inspiraciju i oplemeniti svoj dom.

Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a u petak i subotu do 20 sati.

Više informacija potražite na www.zv.hr/ambienta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti