Obavijesti

Promo sadržaj

Ono što ste oduvijek željeli od kave, sada možete probati na GAST sajmu

Ono što ste oduvijek željeli od kave, sada možete probati na GAST sajmu
9

Zaronite u svijet užitka ispijanja kave s Hausbrandtom. Svaki gutljaj otkriva bogatstvo okusa i tradiciju koja traje desetljećima

U svijetu kave Hausbrandt predstavlja sinonim za vrhunsku kvalitetu i dugogodišnju tradiciju. Opravdano nosi naslijeđe austrijskog oficira trgovačke mornarice Hermana Hausbrandta, koji je 1892. godine u Trstu osnovao prvu pržionicu sirove kave. Danas, kroz kombinaciju tradicionalnih metoda i suvremene tehnologije, Hausbrandt nastavlja pržiti kavu koja osvaja srca ljubitelja kave diljem svijeta.

Kvaliteta talijanske kave Hausbrandt je neupitna, a široka ponuda osigurava da svatko pronađe aromu koja odgovara njegovom ukusu. Uz mješavine kave u zrnu, idealne za pripremu espresso napitaka kako u ugostiteljskim objektima tako i kod kuće, za ljubitelje praktičnosti, tu su i Hausbrandt kapsule, brza opcija za uživanje u vrhunskoj kavi u vlastitom domu.

9
| Foto: PROMO

Ribili, distributer Hausbrandt kave, predstavlja ključnog partnera za sve ljubitelje kave i ugostitelje. Osnovana 1994. godine u Rijeci, Ribili je distributer svjetski poznatih brandova visoke kvalitete, uključujući ne samo Hausbrandt kavu, već i Ronnefeldt čajeve, Callebaut sirovine za slastičarstvo, Col Sandago prosecco i Theresianer pivo.

Ono što Ribili čini posebnim je njihova posvećenost podršci svojim kupcima. S vlastitom servisnom službom i distribucijskim centrima u četiri regije, Ribili pruža brzu i pouzdanu uslugu svojim kupcima. Njihov tim iskusnih stručnjaka osigurava sigurnu dostavu i pravovremeni servis, dok certificirani Tea Master i treninzi po Hausbrandtovom modelu dodatno podižu standarde kvalitete.

Uživajte i vi u čaroliji Hausbrandt kave i pridružite se zajednici ljubitelja kvalitetne kave – posjetite GAST sajam u zagrebačkoj Areni od 23. do 25. veljače gdje je Hausbrandt ponosni partner. Pregledajte ponudu kave i pribora za kavu, i zakoračite u svijet ukusa koji traje stoljećima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem