Obavijesti

Promo sadržaj

Oproštajna turneja kultne „Večernje škole“ Željka Pervana od 17. veljače

Oproštajna turneja kultne „Večernje škole“ Željka Pervana od 17. veljače
5

Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno okuplja svoje junake i od ovog tjedna kreće na turneju širom Hrvatske nazvanu „Posljednja Večernja“.

Turneja započinje ovog petka, 17. veljače u Slavonskom Brodu, gdje je sportska dvorana „Brod“ do posljednjeg mjesta rasprodana, dan nakon, u subotu 18. veljače je na redu Čakovec u dvorani GOC-a, a sljedećeg petka, 24. veljače i Rijeka, gdje će „Posljednja Večernja“ zaigrati u centru Zamet.

U ožujku junaci Večernje škole već 2. ožujka stižu u Osijek, 5. ožujka u Karlovac, 12. ožujka u Koprivnicu, 16. ožujka u Zadar, i 19. ožujka u Split. Za sam kraj mjeseca, 24. ožujka je na redu Vukovar, a 26. ožujka Požega. Za zagrebačku izvedbu dečki su odabrali Cibonu, u terminu 20. travnja, ali čini se da će i ova dvorana biti pretijesna da primi sve fanove „Večernje škole“. Za nastavak turneje, potvrđuju iz agencije Zvjezdica Petra koja stoji iza cijele turneje, već su u planu izvedbe u Pazinu, Šibeniku, Našicama, Varaždinu i Opatiji.

Nasmijavati ljude, godinama, velika je čast! Od 1995. pa do 2008. godine naša je ‘Večernja škola’ imala jednu premijeru tjedno što je veliki uspjeh jer kazališta imaju dvije tri premijere godišnje. Duhoviti ljudi, koje sam srećom okupio, prilično su rijetki , kod nas i u svijetu. Kada su me ljudi pitali kada će ponovo 'Večernja škola', mislio sam da me to pitaju u nedostatku nekih drugih tema o kojima bi razgovarali, nisam bio svjestan novih generacija i onih starijih koji dobro pamte. Na ovoj tureni spremamo, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Puno je promjena u društvu koje dotiču naše likove. Uči se dok si živ, a pogotovo s novim izazovima koji se događaju pred već okoštalim, formiranim ljudima“, komentirao je početak turneje Željko Pervan, koji već više od tri desetljeća s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) na ovoj turneji u školske klupe sjedaju posljednji put. Željko Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“. Razlog više da po svoje ulaznice za turneju „Posljednja Večernja“ požurite čim prije – možete ih nabaviti u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem