Obavijesti

Promo sadržaj

Optika Anda i Hrvatski Caritas zajedno za 1000 radosti

Optika Anda i Hrvatski Caritas  zajedno za 1000 radosti
2

Na današnji dan, drugi četvrtak u mjesecu listopadu obilježava se Svjetski dan vida

Ove godine Optika Anda odlučila je na taj dan pokrenuti hvalevrijednu inicijativu pod nazivom "Otvori oči jer svatko može pomoći" i ujediniti se s Hrvatskim Caritasom za pomoć socijalno ugroženim obiteljima diljem Hrvatske. 

Program Hrvatskog Caritasa “Za 1000 radosti postoji preko dvadeset godina te kontinuirano promiče u društvu socijalnu osjetljivost i solidarnost te prikuplja pomoć za najsiromašnije obitelji koje teško preživljavaju i kojima svaka pomoć donosi neizmjernu radost. Slogan kampanje Otvori oči jer svatko može pomoći podsjeća nas da svatko ima priliku pomoći drugima, a najvažnije je da ne zatvaramo oči i ne skrećemo pogled u drugu stranu pred teškoćama i patnjama drugih ljudi.

Zaštitni znak ove dobrotvorne inicijative su plišane igračke izrađene po već poznatom i omiljenom liku Ande Pande. Igračku Ande Pande možete kupiti u svim poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske po cijeni od 9 eura, a sav prihod od prodaje Anda Panda igračaka Optika Anda će donirati Hrvatskom Caritasu za pružanje pomoći obiteljima koje se suočavaju s financijskim poteškoćama.

Otvorite oči nad siromašnim obiteljima diljem Hrvatske i ne zaboravite da vaša mala gesta može donijeti veliku promjenu i tisuće osmijeha i radosti obiteljima koje to najviše trebaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem