Promo sadržaj

Komentari 0

ORYX Rent a car ponovno najbolji u Hrvatskoj

ORYX Rent a car ponovno najbolji u Hrvatskoj

Čak tri poslovnice ORYX Rent a cara proglašene su za 2018. godinu onima s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj

Naime, težeći sve većem standardu, Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 60 tisuća lokacija diljem svijeta, i ove je godine kroz svoj program, Customer Favourite Awards, izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Tako su tri ORYX Rent a car poslovnice, konkretno one u Zračnoj luci Zagreb, Zračnoj luci Split i Zračnoj luci Zadar, ponovno osvojile ovo prestižno priznanje u Hrvatskoj i za 2018. godinu što znači da su korisnici Rentalcars.com-a na ove tri zračne luke, od svih pružatelja usluga najma vozila, upravo ORYX Rent a car proglasili onim s najvišom razinom kvalitete usluge.

ORYX Rent a caru, kao već poznatom nositelju brojnih nagrada za izvrsnu kvalitetu usluge i prepoznatljivos, ovo je već peta nagrada u nizu. Uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands, nova Customer Favourite nagrada dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge.