Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte sasvim novo lice Jamnice

Otkrijte sasvim novo lice Jamnice
6

Do sada poznata kao kraljica svakog stola, ove zime Jamnica postaje kraljica stila. Predstavljamo novu, limitiranu Jamnica blagdansku kolekciju

Ono što penkala kemijskim olovkama, to je tijekom godina postala Jamnica gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi. Usprkos tome i tradiciji dugoj više od 190 godina Jamnica svojim kupcima i potrošačima posljednje dvije godine donosi nove prilike za konzumaciju, širi ciljne skupine, stvara kreativne komunikacije te predstavlja nove edicije.

Povodom blagdana, dolazi osam novih ukrasa na bocama gazirane prirodne mineralne vode Jamnice. Na pakiranju nepovratne staklene boce od 0,75 L prepoznatljivim tonovima zelene i bijele boje dodane su svečane nijanse crvene, zlatne i srebrne.
 

VIDEO

8 različitih blagdanskih motiva
Nova kolekcija inspirirana je filigranskom tehnikom, a modernim i novim dizajnom, stiliziranim u blagdanskim motivima Jamnica dolazi u sasvim novom, do sad neviđenom  izdanju. Na taj način će svako okupljanje, druženje ili večera imati dodatan ukras, kroz 8 različitih blagdanskih motiva.


Uočljiva kao i dobar komad odjeće, ukras kojeg će biti nemoguće ne primijetiti, istovremeno snažna i jednostavna, nova kolekcija dočarava glavne osobine branda, jedinstvene gazirane mineralne vode, Jamnice.

Otkrijte blagdansku kolekciju
Limitirana kolekcija, koja odiše elegancijom i ekskluzivnošću, dostupna je na odabranim prodajnim mjestima kako u maloprodaji tako i u HoReCa kanalu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.