Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrivena neinvazivna metoda za gušću kosu iz Švicarske

Otkrivena neinvazivna metoda za gušću kosu iz Švicarske
10

Revolucionarno otkriće švicarskih znanstvenika iz Zuricha za probleme sa slabom, rijetkom kosom i kosom koja opada. Osobe sa slabom, rijetkom kosom mogu povratiti gustu i zdravu kosu. Što je to otkriće?

Zahvaljujući novoj metodi, svako ima šansu spriječiti opadanje kose i povratiti gustu kosu. Kraj sa rijetkom i slabom kosom - tvrdi Mark McCullough - šef znanstvenika iz Instituta Higijene i Lepote u Zurichu.

Spriječavanje opadanja kose i povraćaj njene gustine je moguć. To nije samo pusta želja - to je zaključak iz znanstvenih tekstova. Svako od njih je potvrdio da se, koristeći potpuno bezbolan i bezbedan tretman, može:

  • zaustaviti ispadanje kose - rezultat u 12 dana ili manje,
  • ubrzati rast nove kose i zgusnuti frizuru,
  • obnoviti i poboljšati kondicija kose tako da bude zdrava, snažna i sjajna

 

,,Nije važno da li te problem sa kosom muči već 20 godina, ili od jučer'' - tvrdi Mark McCullough. ,,Nije važno želiš li zaustaviti opadanje kose ili samo poboljšati njihov izgled. Nije važno da li slaba kosa proističe od nedostatka vitamina u prehrani, da li je posledica stresa, bolesti, hormonskih poremećaja ili nekog drugog razloga. Opadanje i slabljenje kose se može pobediti!

Ne vjeruj onima koji ti govore živjeti sa tim. Ukoliko želiš, pokazaću ti način koji će ojačati tvoju kosu, spriječiti opadanje i ubrzati rast nove, jake kose. Efekti tretmana zvuče kao nemoguće ozdravljenje, ali...

Potvrđeni su fotografijama i rezultatima ispitivanja kože glave

,,Kada smo pokazali triholozima (stručnjacima za negu i bolesti kose) fotografije sa rezultatima tretmana - bili su šokirani. Proređena kosa je nestala, a na njezinom mjestu se pojavila nova, jaka kosa. Produžila se anagena faza rasta (tokom koje kosa najintenzivnije raste). A struktura vlasi se regenerirala za 100%. Poboljšala se i kondicija ovojnice kolagena - strukture koja se nalazi oko korijena svake vlasi i koja je odgovorna za ,,ukorijenjenje'' vlasi u koži glave - nastavlja Mark McCullough.

,,Triholozi nisu mogli povjerovati kada su vidjeli fotografije sa analize kože glave prije i poslije tretmana - nastavlja Mark McCullough. ,,Na tim fotografijama se vidjelo kako je ojačana struktura vlasi. Korijen vlasi i kolagen ovojnica su regenerirani, poboljšana je struktura i cirkulacija kože glave. Ali to nije kraj, ispitivanja su pokazala da se znatno poboljšala sposobnost korijena vlasi na regeneriranje i produkciju novog tkiva, a to znači ubrzavanje rasta novih vlasi''.

Bolja regeneracija i jači korijen vlasi spriječava opadanje kose i ubrzava rast nove.

Što su otkrili znanstvenici iz Zuricha?

,,Priroda želi da tvoje tijelo funkcionira savršeno'' - govori McCullough.

,,Naš organizam se može izboriti sa srastanjem kostiju, zacijeljivanjem rana, umije i regenerisati organe, a i efikasno otkloniti stanice rakaRegeneracija korijena vlasi i stimuliranje rasta kose nije izuzetak. Pod uvjetom da dozvolimo prirodi djelati.

Oslobodi moć prirode!

,,Najbolja rješenja je oduvek pravila majka priroda'' - govori McCullough. ,,Pravi primjer jeste penicilin - ovaj izuzetni antibiotik je umanjio smrtnost od bakterijskih infekcija za 90%! Nije nastao u laboratoriji. Ovu supstancu je stvorila poznata gljiva. Poznata svima kao plijesan. Tako je i sa opadanjem kose - čovek neće pronaći rješenje za efikasno jačanje kose. Može ga potražiti u prirodi. Tim tragom je pošao moj tim.

Nakon meseci testiranja, oktrili smo izuzetnu mješavinu supstanci koja mijenja organizam u mašinu za regeneriranje koseNe samo što jača strukturu kose, već jača i korijen vlasi i započinje proces samoregeneriranja vlasi. Zahvaljujući tome otklanja probleme sa kosom efikasno kao penicilin bakterije.''

Znanstvenici su smjestili ovu mješavinu i specijalnom hranljivom preparatu - To je najjače oružje protiv opadanja kose koje je stvorila majka priroda.

Kako bi spriječili opadanje kose i ojačali je, pacijenti su prošli kroz inovativni hranljivi tretman. Sve vrijeme trajanja tretmana koristili su preparat samo 3 puta tjedno.

McCullough tvrdi da:

,,Nakon upotrebe novog tretmana možeš očekivati da će tvoja kosa biti jača već od prvog dana. Nećeš uzimati štetnu kemiju, nećeš čekati na preglede kod specijalista...

Nakon nekoliko desetina dana nestaće problemi sa slabom kosom i sa opadanjem kose. Nećeš morati izbegavati sušenje kose, niti koristiti dodatne preparate. Prestaćeš živeti u strahu od gubitka kose. Ali to nije kraj - nakon kraja tretmana primetićeš znatni rast nove kose, a tvoja frizura će biti za 67% gušća. Imaćeš bujnu i gustu kosu, zdravu i sjajnu.''

Preparat nije popularan samo u Europi. Koriste ga i osobe koje se bore sa rijetkom i tankom kosom u Americi i Kanadi.

Preparat je detaljno ispitan od strane znanstvenika, a njegova efikasnost je potvrđena u raportu publikovanom na stranama SRIT (Švicarski Institut Tehnoloških Ispitivanja). U Hrvatskoj je to novost. Može se dobiti samo putem interneta - pristupajući u popust klub. Više o delanju preparata možeš pročitati ovde .

Klikni ovde kako bi dobio preparat i rešio se problema sa slabom kosom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume