Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoren prekrasan dječji zabavni park na Jarunu

Otvoren prekrasan dječji  zabavni park na Jarunu
4

Dođite i razveselite svoju djecu posjetom najljepšem zabavnom parku – lunaparku Čarli na Jarunu

Nakon dugo vremena koje smo morali provoditi u zatvorenim prostorijama, došlo je vrijeme da možemo izvesti svoju djecu i osigurati im kvalitetno vrijeme na otvorenom. Stoga je sjajna vijest da je jučer otvoren najljepši zabavni park – lunapark za djecu na samom ulazu na Jarunsko jezero.

Sukladno propisima i uputama za sve posjetitelje su osigurana dezinfekcijska sredstva kao i upute o pravilnom držanju razmaka. Svi djelatnici rade s rukavicama i maskama tako da je sigurnost svih posjetitelja na najvećem mogućem nivou.

Uz sve tehnološke napretke, Lunapark i dalje predstavlja ultimativnu zabavu za djecu, ali i njihove roditelje. Nakon dugo vremena zabrane rada u Zagreb se vratio Lunapark. Na samom ulazu na Jarunsko jezero (ulaz Hrvatskog sokola) jučer se napokon otvorio najljepši zabavni park. U zelenoj oazi svojim posjetiteljima nudi naprave za sve generacije. Očekuju Vas vrtuljci, neizostavni Autići, Kuća smijeha, Baloni, Bungee jumping, Simulatora 7d pa sve do atraktivne naprave samo za najhrabrije – Ranger. Kroz nekoliko tjedana na lokaciju dolaze i dvije nove naprave. Sky flayer koji će Vas provozati na 45 metara i osigurati Vam panoramsku vožnju za sjećanje. Za sve željne ugodnog adrenalina stiže i najveći tobogan u Hrvatskoj koji će biti prva takva naprava u Hrvatskoj.

Uz same naprave vikendom će biti organizirane radionice i predstave za djecu, a čiji ćemo raspored moći vidjeti na njihovim službenim FB stranicama Lunapark Čarli.

Zabavni park otvorio je svoja vrata u četvrtak 14.5., te će na navedenoj lokaciji ostati sigurno sljedećih mjesec i pol. Uz sva tehnološka napredovanja, i dalje Lunapark predstavlja najveću radost djeci svih uzrasta. Stoga ako niste otputovali, odvedite i razveselite svoju djecu posjetom ovom prekrasnom Zabavnom parku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini