Obavijesti

Promo sadržaj

Personaliziraj svoj stil uz Levi's Tailor Shop

Personaliziraj svoj stil uz Levi's Tailor Shop
3

Od kada je 1873. godine prvi puta patentiran originalni plavi traper, traperice ne izlaze iz naših svakodnevnih odjevnih kombinacija, a s pravom ga možemo prozvati jedinim odjevnim predmetom koji naprosto ne izlazi iz mode

Za dobre traper komade prevaljivali su se kilometri, različiti modeli obilježili su cijela stilska razdoblja, a različitim detaljima isticala se pripadnost određenoj supkulturi. Kojoj god generaciji pripadali, sigurni smo da ste barem jednom svoj omiljeni komad trapera pokušali prilagoditi sebi.

Prvi i jedini Levi’s Tailor Shop u Hrvatskoj, slavi vašu jedinstvenost 14.04. od 11 do 21h u ulici Ivana Gundulića 7 u Zagrebu. Uživajte u velikom izboru kultnih traper komada, zabavite se uz naš DJ program, te osmislite unikatni komad trapera koji će za vas izraditi naši tailor eksperti.

Levi’s je možda obilježio vašu mladost, možda još uvijek imate neki kultni model koji čuvate jer vas podsjeća na neke drage trenutke, ili ste pripadnik urbane scene i pratite najnovije trendove. Levi’s prepoznaje vašu jedinstvenost i vjeruje u vašu kreativnost. Zakrpama, zakovicama, bedževima, poderotinama, tekstu ili slici na traperu dodajte svom novom komadu trapera dašak svoje osobnosti.

Popravi, prilagodi, pesonaliziraj. Živi Levi’s.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
PROMO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70
PROMO

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70

HUAWEI Pura 70 Ultra donosi industrijski vodeći unos svjetla na kameri mobilnog pametnog telefona.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'