Obavijesti

Promo sadržaj

Philips Oneblade – Otkrijte revoluciju u brijanju

Philips Oneblade – Otkrijte revoluciju u brijanju
7

Kao tržišni lider u kategoriji muških električnih aparata za brijanje i uređivanje te sa preko 60 godina iskustva, Philips razumije da je današnji, moderan muškarac potpuno posvećen vlastitom stilu kako kod odijevanja, tako i kod brijanja

Bez obzira radi li se o tradicinalnom brijanju ili modernom podrezivanju brade, individualni stil je danas najvažniji. Tehnike brijanja i podrezivanja svakako su se promijenile, no što je s brijačima? Philips predstavlja ONEBLADE – revoluciju u brijanju.

Odmalena su mnogi često gledali svoje očeve kako briju bradu prije odlaska na posao. Nerijetko bismo stali tik uz oca i počeli oponašati pokrete brijanja brade i u tom trenutku bili smo najveći frajeri. Isti taj ritual brijanja postao je simbolom odraslog muškarca.

Glavna pravila i koraci brijanja bili su jasno određeni. Potrebno je bilo koristiti različite alate za stiliziranje, brijati se u smjeru rasta dlačica, koristiti puno pjene ili gela i zamjeniti oštricu nakon nekoliko brijanja jer je postala tupa. Uz to, ono najvažnije - biti oprezan da ne dođe do posjekotina.

Vrijeme je da zaboravite na sve što su vas učili i kreirate vlastita pravila!

OneBlade donosi revoluciju kad je riječ o brijanju brade.

Upotreba više aparata za savršen izgled brade stvar je prošlosti jer s OneBlade-om sada možete sve - podrezivati, brijati i oblikovati bradu. Jasne, oštre linije i rubovi za željeni stil koji uključuje uredno podrezanu bradu mogući su sada uz samo jedan proizvod – Philips OneBlade. To nije obična oštrica – to je Philips OneBlade.

Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomiče 200 puta u sekundi, OneBlade se lako probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno.

OneBlade prati konture tvog lica i omogućuje efikasno i ugodno podrezivanje i brijanje na svim djelovima lica. Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su za dvostruku zaštitu tvoje kože.

U osnovnom setu OneBlade dolazi s tri fleksibilna, okretna češlja za podrezivanje pa ćeš ovisno o svome stilu moći odabrati onaj češalj koji ti najviše odgovara - 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu ili 5mm za kratku bradu.

OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno željama i navikama za maksimalan osjećaj ugode. Možeš se brijati na mokro ili suho, s ili bez pjene, a kako je vodootporan - čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš svoj stil i odrediš svoj ritual brijanja.

Razmišljaš kako će OneBlade oštrica trajati dulje od obične britvnice čak dva dana? Ne brini, njegove oštrice dizajnirane su za dugotrajne rezultate. Više ne moraš brinuti o tome hoće li te iduće brijanje iznevjeriti jer si zaboravio posjetiti trgovinu i kupiti novu zamjensku oštricu. Što se OneBlade-a tiče, trgovinu posjeti svaka 4 mjeseca, a ostatak vremena ste ti i tvoja brada mirni!

OneBlade je vodootporan, stoga je jednostavan za čišćenje: samo ga isperi pod mlazom vode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!