Obavijesti

Promo sadržaj

Plaća vam se već istopila, a sljedeća je daleko?

Plaća vam se već istopila, a sljedeća je daleko?
2

Svima se ponekad dogodi da i uz redovita primanja ostanu bez ijedne kune na računu, a plaće još nema niti na vidiku

Bilo da se radi o izvanrednom trošku, putovanju ili neplaniranom slavlju, plaću ste potrošili, a do sljedeće treba proći najmanje 10 dana. I kako sada dalje? Kako preživjeti vrijeme do iduće? Morate brzo smisliti kako doći do pozajmice.

Ma samo da vam je 800, najviše 1000 kuna, do sljedeće plaće i spašeni ste. Na pamet vam odmah padaju bliski prijatelji, a nakon listanja imenika, misli ste usmjerili i prema poznanicima jer svi se u startu ograđuju da nemaju dovoljno novca niti za sebe. Sada u ovoj situaciji u obzir dolaze svi. No, što im reći? Koji je glavni razlog zašto vam treba novac? 

Neugodno vam je reći da vam se plaća jednostavno istopila i da ste si za to možda i sami krivi jer niste dobro planirali troškove. Ili ste jednostavno željeli konačno otići na to putovanje pa živjeti malo skromnije ostatak mjeseca, ali troškovi su krenuli u krivom smjeru... Nakon razgovora s prijateljima, opravdavajući se i odgovarajući na bezbroj njihovih pitanja, dolazite do zaključka da sve ovo nije vrijedno vašeg ponosa. 

A obitelj? Prije biste bili bez novca nego uzeli pozajmicu od njih. Ne želite biti crna ovca u obitelji, opisana kao netko tko "nikada nema novca i uvijek posuđuje". 

Od sada više nitko ne mora znati kada i zbog čega ste ostali bez novca. Ne morate više nikoga moliti, smišljati razloge što vas je do toga dovelo niti mu se posebno zahvaljivati. Ferratum banka će vam dati pozajmicu bez vašeg nepotrebnog izlaganja zašto ste ostali bez novca. A novac će vam na račun sjesti brže nego da ste ga posudili od prijatelja. 

Na internetskim stranicama Ferratum banke dovoljno je ispuniti online obrazac i odabrati svotu pozajmice, zajma ili kredita. Ne morate dizati velike svote kredita ako vam je potrebno samo 800 kuna. U Ferratum banci možete dići i pozajmicu već od 300 kuna. Uzmite pozajmicu od 300, 500, 800, 1000, 2000... kuna i vratite je s minimalnom kamatom. 

Nakon što ste putem online obrasca unijeli sve svoje podatke te svotu novca i rok otplate koji želite, novac već za 15-ak minuta može biti na vašem računu! Ne morate priložiti tonu nepotrebne papirologije da biste dobili kredit, zajam ili pozajmicu. Bit će dovoljna samo vaša osobna iskaznica. 

Automatizirani sustavi Jumio i Instantor omogućuju vam da postupak osobne identifikacije te procjenu kreditne sposobnosti obavite kao sljedeći korak također putem Interneta. To će ubrzati postupak jer ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na odlazak u banku i dostavljanje fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice. 

Na vaš mail će u kratkom roku stići potvrda o odobrenju kredita, kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit, možete odmah poslati (emailom ili Whatsappom) u banku. Nakon toga, novac će sjesti na vaš račun i više ne morate brinuti oko toga hoćete li moći preživjeti do sljedećih primanja. 

Konačno možete odahnuti. Pouzdajte se u pomoć Ferratum banke jer ona misli na vas i kada vas prijatelji i obitelj ne razumiju i ostave na cjedilu. Samo u Ferratum banci možete dobiti pozajmicu bez nepotrebne papirologije, ali i pogleda punog sažaljenja ili osude. Riješite svoje financijske probleme u četiri zida. Nitko ne mora znati za vaše nepredviđene troškove, a Ferratum banka će čuvati vašu tajnu.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga
PROMO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga

Digitalni marketing nije samo posao, već i strast za mnoge mlade poduzetnike poput Josipa Ukalovića, osnivača agencije za digitalni marketing Atauctus

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci
PROMO

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci

Navijači diljem svijeta sanjaju o trenutku kada će se približiti svojim omiljenim nogometašima, razmijeniti par riječi ili čak uhvatiti uspomenu u obliku fotografije
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti